Pohodlný nábytek pro práci, porady i odpočinek

Pohodlný nábytek pro práci, porady i odpočinek

Jste jedním z těch, kdo si při sousloví „lounge nábytek“ představí neosobní čekárny, ze kterých hledí hlavně co nejdřív zmizet? Po přečtení následujícího článku možná zatoužíte uchopit tento typ sedacího nábytku po svém a dát mu úplně jiné využití!  V křesle můžete pracovat, na pohovkách u konferenčního stolku vést poradu... Moderní design nábytku každopádně na pracoviště vžene závan svěží energie. A to se počítá.

 

Jiná perspektiva

Změna úhlu pohledu (míněno doslovně!) často vede k překvapivým nápadům a inovativním řešením. Pokud zápolíte s nějakým problémem a spásné myšlenky stále nepřichází, přesuňte se od stolu jinam. Stereotyp a jednotvárnost totiž zabíjí kreativní myšlení. Takže – laptop do ruky a hurá na gauč!

 

Odpočinkový kout zaměstnanci ocení

 

Poslouží víc, než si myslíte

Posláním lounge nábytku je přinášet dobrý pocit. Pohodlí, barevnost, příjemné materiály, to všechno má přispívat k duševní pohodě. Lounge nábytek vám může dělat společníka při celé řadě činností: při práci, komorních schůzkách, větších jednáních, u šálku kávy, klábosení s kolegy či při tichém odpočinku. Hodí se na recepce, do širších chodeb, do jídelen a kanceláří. V open space kancelářích se lounge nábytek stává přirozeným místem setkávání a porad, z nichž profitují všichni. V malých prostorech se najde místo možná jen pro křeslo, ale pochvalovat si ho budou nejen zaměstnanci, ale i návštěvy.

 

Chcete podpořit svoji kreativitu? Zkuste pracovat chvíli v křesle nebo na gauči

 

Nebojte se kombinovat!

Z čeho vybírat? Křesla, dvou- a třímístné pohovky a taburety nabízíme v mnoha různých provedeních lišících se barvami, tvary a použitými materiály. Pokud se čas od času potřebujete natáhnout a dát si šlofíka, určitě na vašem pracovišti nesmí chybět otoman. Největší službu udělá v oddělené místnosti s možností zatemnění.

Co vás drží u stolu? Nic?

Pokud k práci potřebujete jen notebook a máte v kanceláři slušnou wi-fi, nemusíte se omezovat na práci u stolu. To je velká výhoda, které je hřích nevyužít! Uvelebte se do pohodlného křesla a nohy si natáhněte na taburet. V pohodlí měkkých polštářů se mohou odehrávat i porady. Uvidíte, že se tam bude líbit nejen vám, ale i múzám!

 

USB konektor v opěrce křesla je užitečná vychytávka

Oáza

Každý se občas dostane do situace, kdy potřebuje začít znovu a lépe. Vykročit druhou nohou. Něco změnit. K takovému restartu je pohovka jako stvořená: spočiňte a vstaňte jako někdo jiný!
Všechny pohovky z naší nabídky spojuje vysoká míra pohodlí. A protože každému oku lahodí něco jiného, liší se v designu. Vybírejte z naší nabídky a představujte si, jak se vám sedí/leží!

Prohlédněte si naši nabídku pro recepce a salonky

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.