Sedačka s USB

Kanceláře s chytrým vybavením, kde dobijete šťávu prakticky všude

V kancelářském vybavení je potřeba neustále nabízet kreativnější řešení pro digitální generaci. Inovativní přístup k řešení interiérů kanceláří a dalších prostor je v době elektronických nomádů nanejvýš žádoucí. Permanentní využívání mobilních telefonů a notebooků vyvolává potřebu uzpůsobit možnosti připojení.
Chytré batohy s USB portem nebo lavičky s Wi-Fi připojením zatím nenabízíme, zato si u nás vyberete různé typy chytrého nábytku s univerzálním využitím.

Recepce jako první přípojné místo

Už při vstupu do kancelářské budovy, jdeme-li na obchodní schůzku nebo případně i v recepci hotelu, je vhodné hostům, klientům či obchodním partnerům při čekání nabídnout vhodně vybavené přípojné místo. Nejde jen o pohodlný nábytek, konferenční stolek, kde si v klidu vypijeme kávu. Je možné poskytnout sezení na chytrých pohovkách, které jsou opatřeny USB portem.

Inteligentní kusy nábytku do kanceláře

Psací stoly již dávno nemusí být klasické, mohutné s mnoha zásuvkami. Naopak trend jednoduchosti a vylehčených interiérů se objevuje i v návrzích pro kanceláře.
Pracovní stoly jednak nabízí možnost polohování. Lze si libovolně nastavit výšku z důvodů ergonomie. Zásady ergonomie dbají na to, abychom měli při práci vše při ruce, a zároveň mohli reagovat na zdravotní požadavky svého těla.

Doporučuje se proto občas při práci stát, a také je výhodou, když s psacím stolem můžete dle potřeby pohybovat. Případně přeskupit k týmové práci.
Jenže jakákoliv jednoduchost bez inteligentního řešení by byla nedostačující. Některé modely psacích stolů jsou proto vybaveny průchodkami pro kabely a jiné zase i prostorem pro zásuvkový panel. Vyplatí se i bezdrátová nabíječka.

Dobíjecí skříně

Pro mnohá pracoviště se jistě hodí i další praktický kus nábytku, a tím je dobíjecí skříň nebo zásuvka. Jedná se o uzamykatelné bezpečné vybavení, kam lze umístit několik kusů notebooků, mobilů a další elektroniky k potřebnému dobití. Jde o perfektní úložný a dobíjecí prostor vhodný třeba i do škol nebo při pořádání konferencí či veletrhů.

Stolní lampa jako nabíječka

K chytrým řešením, která mohou najít uplatnění nejen v kancelářích, ale i v laboratořích, dílnách, ateliérech nebo samozřejmě i v domácnostech, jsou různá chytře vybavená svítidla.

Pokud vhodné umístnění stropních svítidel nebo stojacích lamp napomáhá ke vhodnému osvětlení pracoviště, které zmírňuje únavu, pak některé stolní lampy jsou vyslovené vychytávky. Nejen, že napomohou cíleně bodově osvětlit pracovní desku stolu. Některé modely jsou totiž vybaveny i integrovanými bezdrátovými nabíječkami přímo jako součástí stojanu. Jedná se tak zároveň i o vkusný designový prvek!