Aktivní kancelář? Atraktivní kancelář!

Aktivní kancelář? Atraktivní kancelář!

Aktivní kancelář. Co to vlastně je? Pracoviště do detailů přizpůsobené potřebám zaměstnanců. Místo, jehož veškeré vybavení napomáhá častým změnám polohy a aktivaci svalů. Zázemí prodchnuté pohodou, ve kterém se šíří dobrá nálada. Tak vidíme aktivní kancelář my. To je naše vize.

Moderní možnosti aktivní kanceláře

Lidské tělo je stvořeno k pohybu, a právě ten má správná aktivní kancelář podporovat. Veškeré její vybavení udržuje tělo v aktivitě: standardem moderních kanceláří jsou dnes výškově nastavitelné stoly i polohovatelné konferenční stoly, balanční a sedlové židle, protiúnavové podložky... a nabídka se stále rozšiřuje!

Výškově nastavitelné stoly

Stoly s polohováním umožňují časté a rychlé střídání práce vsedě a vestoje. Když zrovna sedíte, využívejte kvalitní kancelářskou židli s možností přizpůsobení vašim tělesným proporcím, s dostatečnou oporou pro ruce a bedra. Klasickou židli je vhodné pravidelně střídat s některým typem aktivní židlebalanční nebo sedlovou stoličkou či balančním míčem, pro které je společné posilování svalů trupu a podpora ergonomické pozice tak přirozeně, že si ani nevšimnete, že posilujete. Co si přát víc?
Při práci vestoje se zvyšuje spalování kalorií a posilují se jiné svaly než vsedě. S ohledem na pohodlí i zdraví je nejlepší stát na protiúnavové podložce, která snižuje zátěž nohou i zad. Milovníkům výzev doporučujeme měkkou podložku čas od času vyměnit za balanční podložku a potrénovat rovnováhu a zpevnit dolní část těla.

Aktivní porady

Výškově nastavitelný konferenční stůl přináší aktivní styl práce i do jednacích místností. Výzkumy jednoznačně poukazují na to, že vestoje jsme kreativnější, pozornější a máme větší sklon k efektivní spolupráci s kolegy. Díky tomu bývají takové porady kratší a víc k věci. V případě, že se jednání protáhne a stání už by nebylo pohodlné, můžete polohovatelný stůl vždycky spustit a posadit se.

Atraktivní zaměstnavatel

Střídání poloh posiluje svaly, podporuje krevní oběh a snižuje riziko nejrůznějších bolestí. Z dlouhodobého pohledu tedy aktivně vybavená kancelář přispívá ke zdraví zaměstnanců.
A protože je všechno propojeno se vším, promítá se praktické a pohodlné vybavení kanceláře do celkové spokojenosti zaměstnanců s prací. Příjemné zázemí vzbuzuje v pracovnících pocit sounáležitosti s firmou a hrdost na to, co společně dokázali a kam směřují. To vše posiluje image vaší společnosti coby atraktivního zaměstnavatele: nové talenty nebudete muset hledat, najdou si vás sami.
 

rotoped ke stolu
Rotoped ke stolu
balanční míč corbridge
Balanční míč Corbridge

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...