Jste na home office? Zaměřte se na ergonomii své domácí kanceláře

Design na míru - od potřeby až po hotový výrobek

Kvality si ceníme natolik, že máme připravený postup pro vývoj nových, lepších produktů. Díky našemu designovému oddělení můžeme vytvářet nábytek a vybavení s vlastním designovým jazykem a zároveň přizpůsobovat výrobky potřebám doby. Tím je také zajištěno, že jako zákazník dostanete výrobek, který vydrží zátěž a poskytne vám funkčnost a pohodlí, které potřebujete ke kvalitnímu trávení času v práci. Rok za rokem.
pohámáhe firmám pracovat jednodušeji a efektivněji

Klíčové je střídat polohy

Pohodlný nábytek v našich domovech často svádí k dlouhému sezení na jednom místě. Při práci pak snadno zapomínáme na střídání poloh a pravidelné protažení těla. Pro naše tělesné zdraví a celkovou pohodu je však pohyb velice důležitý. V kanceláři je pro nás samozřejmé dojít si do vedlejší místnosti k tiskárně, ke kávovaru nebo do druhého patra na schůzku. Někteří možná mají k dispozici i výškově nastavitelný stůl. Doma však o tyto příležitosti k pohybu přicházíme. 


Nejlepším řešením, jak se při práci postavit a nepracovat při tom na žehlicím prkně, je pořídit si výškově nastavitelný stůl správné velikosti. Získáte tak stabilní pracovní plochu i prostor pro veškeré kancelářské doplňky. Pokud na stůl nemáte místo, můžete zvolit menší stolek na notebook. Lze jej jednoduše přemisťovat a umisťovat do různých částí domácnosti. Vyplatí se pořídit takový, u kterého lze nastavit vhodnou výšku pro sezení nebo stání.

Zajistěte si vhodné pracovní podmínky

Sedíte při práci u kuchyňského stolu? Nejste jediní. Existují však dobré důvody, proč investovat do nábytku, který je určen pro kancelářskou práci. Například vaše kuchyňská židle není určena k osmihodinovému používání během pracovního dne. Místo toho byste ji měli nahradit kancelářskou židlí, která kopíruje pohyby vašeho těla a pomáhá vám správně sedět. Kancelářská židle je jedním z nejdůležitějších kusů nábytku, které si můžete vybrat, a vůbec nemusí vypadat nudně a fádně. Investujte do stylové židle, která se hodí do vašeho interiéru a zároveň je ergonomická!

Vyplatí se také pořídit pořádný psací stůl, na který můžete na konci pracovního dne odložit všechny papíry a materiály. Pokud máte doma málo místa, je k dispozici spousta menších pracovních stolů, které se vejdou i pod schody nebo do rohu místnosti. Nezapomeňte také na užitečné doplňky, které nejen dobře vypadají, ale jsou také funkční. Patří mezi ně například podložka pod nohy nebo protiúnavová podložka, která je skvělá pro odlehčení svalů nohou, boků a zad při práci vestoje.

Najděte správný úhel

Pokud máte problémy s krční páteří, může být příčinou špatně umístěný monitor. Obrazovka by měla být ideálně ve výšce očí, abyste neměli ohnutý krk. Pokud pracujete na notebooku, můžete ho zkusit podložit knihami nebo si koupit stojan na notebook, na kterém bude umístěný výše. V tomto případě doporučujeme používat bezdrátovou myš a klávesnici, aby se vaše předloktí mohla stále opírat o stůl v úhlu 90°. Odlehčíte tak ramenům a lopatkám. Nezapomeňte také pracovat s pažemi u těla, abyste předešli bolestem ramen.

Pečlivě vybrané materiály

Naše továrny jsou vybaveny nejmodernějšími stroji a nástroji a každá dodávka materiálů je důkladně kontrolována, aby bylo zajištěno, že splňuje naše specifikace. Naše dodavatele si pečlivě vybíráme podle toho, zda jsou schopni dodat zboží ve správné kvalitě, včas a za správnou cenu. Kromě toho se musíme řídit naším kodexem chování a dodržovat naši politiku kvality a ochrany životního prostředí. Pokud je to možné, vybíráme obnovitelné a recyklované materiály, stejně jako dřevo s certifikátem FSC a ekologickou ocel. Více informací o naší práci v oblasti udržitelnosti najdete zde!

Kvalitní čas strávený v práci

Díky vlastním továrnám máme nejen plnou kontrolu nad vlastním sortimentem, ale také lépe nakupujeme výrobky, protože rozumíme výrobnímu procesu a víme, jaké požadavky musí naši dodavatelé splňovat. Výsledkem je široký sortiment výrobků, které vám a vašim kolegům umožňují trávit kvalitní čas při práci.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...