Optimalizujte svůj sklad s pomocí našich expertů

Optimalizujte váš sklad s pomocí našich expertů

Naše nabídka projektových řešení má dva cíle: nabídnout vám optimální řešení skladování podle vašich potřeb a co nejvíce vám usnadnit celý proces. Proto vám pomáháme od plánování až po nastěhování - vše podle našeho osvědčeného modelu projektu.

Odborníci na optimalizaci skladových prostor

Navrhnout a vybavit efektivní sklad je velká zodpovědnost. Proto může být velmi užitečné mít specializovaný tým odborníků, na který se můžete spolehnout. Podpoříme vás od fáze plánování až po konečnou instalaci - ať už potřebujete vybavit jedno pracovní místo nebo celý sklad.

Žádný projekt není příliš velký ani příliš malý. Specializujeme se na maximalizaci skladovací kapacity na základě vašich rozměrů a přeměnu vašich plánů tak, abyste měli sklad připravený k nastěhování. Další naší silnou stránkou je, že všechny naše regálové systémy vyrábíme ve vlastní režii, což nám dává plnou kontrolu nad vším od návrhu a výběru materiálu až po hotový výrobek.

Od analýzy po kompletní návrh

Začínáme návštěvou vašeho pracoviště a důkladnou analýzou vaší situace a požadavků. Jaké množství zboží skladujete? Jaký je obrat? Kolik paletových regálů potřebujete? Byly by užitečné pojízdné nebo posuvné regály na kolejnicích? Měli bychom kombinovat různé typy regálových systémů? Které zvedací zařízení bude nejúčinnější?

Otázek je vždycky hodně. Abychom na ně mohli odpovědět, vytvoříme 3D vizualizaci, která jasně ukáže, jak nejlépe využít všechny prostory v budově. Samozřejmostí jsou balicí stoly, vychystávací vozíky, skladovací skříně, koše na třídění odpadu atd.

 

Myslíme dopředu - a postaráme se o všechno

Mnoho firem při zařizování svých prostor zohledňuje pouze své okamžité potřeby. Podíváme se trochu dál a do našich plánů zahrneme vaše potenciální budoucí požadavky, abychom zajistili, že váš sklad bude splňovat vaše dlouhodobé potřeby. Velký důraz klademe také na funkční aspekty, jako je tok zboží a ergonomie.

Pracovní postup je založen na našem osvědčeném modelu návrhu. To znamená, že s vámi návrh projdeme a upravíme rozvržení a výběr produktů, dokud nebudete spokojeni. Poté výrobky objednáme, dodáme a na místě je smontujeme. Protože se o vše postaráme, stačí se jen připravit na úspěšné stěhování.

Řešení pro celé pracoviště 


Jako dodavatel kompletního vybavení pracovišť máme nábytek a vybavení pro celou firmu. To znamená, že v případě potřeby můžete získat profesionální pomoc při návrhu interiéru kanceláře, dílny, šatny a jídelny.  
 
Pomůžeme vám zjistit možnosti a uděláme vše pro to, abyste získali optimální řešení podle svých potřeb. Zcela zdarma. Zní to dobře? Zavolejte nám, řekněte nám, čeho chcete dosáhnout, a budeme o krok blíž k řešení. 
Kontaktní údaje najdete zde.