Sklad je třeba využít na maximum

Jak zabezpečit maximální efektivitu skladu

Chcete dát svým zaměstnancům ve skladu šanci odvést co nejlepší práci? Ve společnosti AJ Produkty vám pomůžeme vytvořit řešení skladu na míru, které vám pomůže optimalizovat kapacitu, logistiku, ergonomii a bezpečnost. Více informací naleznete níže.
Person
Mnoho lidí myslí při zařizování svých prostor pouze na to, co je tady a teď. Přesahujeme tento rámec a do našich plánů zahrnujeme vaše potenciální budoucí požadavky, abychom zajistili, že vaše vybavení bude dostatečně flexibilní a bude odpovídat vašim dlouhodobým potřebám.
Johan Elamsson, vedoucí projektů v AJ Produkty
Vybavení pro firmu Airshoppen
Vybavení pro firmu Airshoppen
Paletový regál ULTIMATE pro 6 palet
Paletový regál ULTIMATE pro 6 palet
Zvedací vozík
Mini zvedací elektrické a manuální vozíky
Zvedací stoly
Nabídka našich zvedacích stolů
Nákupní vozík
Naše vychystávací vozíky
Pracovní stůl
Prohlédněte si naše balicí stoly

Časté dotazy

Přizpůsobené regály a prostorově úsporné paletové regály umístěné tak, aby bylo možné optimalizovat pracovní postupy. Ergonomické zvedací pomůcky a bezpečné chodníky pro bezpečnost zaměstnanců skladu.
Skladová logistika označuje komplexní řízení logistických procesů, řízení skladových zásob a dostupnosti zboží a jejich integrace do obchodu či e-shopu.
Zátěž při práci ovlivňuje pohybový aparát těla. Ergonomie zátěže znamená přizpůsobení pracovních poloh, pohybů a fyzické zátěže podmínkám zaměstnanců tak, aby nedošlo k ohrožení zdraví.
Paletové regály, paletové stojany a paletové police jsou různé termíny pro stejnou věc. Palety se zbožím jsou umístěny v regálech nad sebou tak, aby bylo možné na malé ploše uskladnit mnoho palet.
Mezi běžné úkoly skladníků patří příjem a odesílání zboží, jeho opětovné balení a třídění odpadu.
V naší nabídce naleznete vše potřebné pro vytvoření efektivního skladu a náš tým vám zdarma pomůže naplánovat nejlepší řešení pro vaši firmu.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...