Který dílenský stůl je pro vás ten pravý?

Který dílenský stůl je pro vás ten pravý?

Výběr ponku je stejně důležitý jako nákup bot. Zkrátka vám musí sedět. Občas u něj budete stát déle, než byste chtěli, a tak oceníte i ten poslední detail, který vám tento čas může zpříjemnit! Základem je samozřejmě správná pracovní výška, dostatečně velká plocha a doplňky usnadňující konkrétní typ práce – balení, montáž apod.

V našem sortimentu se najde ten pravý stůl úplně pro každého. Projděte si náš přehled a uvidíte!

 

Balicí stůl Cargo

Perfektní na balení

Cargo je série pracovních stolů s práškově lakovanou konstrukcí a odolnou laminovanou deskou, jejíž velkou předností je snadné čištění. Výšku stolu si může každý zaměstnanec přizpůsobit podle svých tělesných proporcí a typu právě vykonávané práce. Některé modely mají nosnost až 400 kg. Stoly Cargo lze vybavit řadou doplňků, které zjednodušují a zefektivňují práci. Skvěle slouží i jako balicí stoly, mezi příslušenstvím totiž najdete i držák rolí či řezací jednotku.

Jednoduše kombinovatelné a přizpůsobitelné

Dílenské pracovní stoly Combo jsou výsledkem práce našich talentovaných designérů. Byly navrženy s důrazem na univerzálnost a možnost kombinace pracovních stolů a regálů. Montují se bez použití šroubů a nářadí – police i příslušenství stačí do rámu jen zaháknout. Stůl můžete doplnit o závěsné lišty s plastovými boxy, panely na nářadí a další praktické příslušenství. Nosnost některých modelů dosahuje až 700 kg.

 

Pracovní stůl Combo

Flexibilní a univerzální

Pokud u ponků oceníte především flexibilitu, sáhněte po řadě Robust. Jedná se o stabilní stoly vhodné do každé dílny či skladu. Vzhledem k tvrzenému povrchu jsou vhodné pro lehčí dílenské práce. Deska je odolná vůči menším nárazům a působení vlhkosti. Jednotlivé modely se nosností liší, ty nejrobustnější snesou zátěž až 300 kg. Stoly mají manuální polohování. Potřebujete-li mít po ruce různé nářadí a součástky, volte stůl se zásuvkami.

Mimořádně pevné a s mnoha možnostmi přizpůsobení

Hledáte dílenský stůl pro vysoké zatížení? Některé modely řady Solid se pyšní nosností až 750 kg! Mají odolnou konstrukci a pracovní desku s dubovým, laminátovým, ocelovým nebo vinylovým povrchem. Jsou určeny do náročných podmínek dílen a nejrůznějších provozů. Pracovní výšku je možné si manuálně přizpůsobit, čímž ale možnosti personalizace nekončí: zásuvky, panely na nářadí, skříňky, police a další příslušenství je tu proto, abyste si pracoviště postavili přesně tak, jak vám to vyhovuje.

Jednoduše se vám přizpůsobí

Dílenské ponky Motion vynikají stabilitou a pevností konstrukce. Mají pracovní desku z vysokotlakého lamina, které se se velmi snadno udržuje. K dispozici jsou modely s manuálním i elektrickým polohováním. Díky praktickému zadnímu rámu lze ke stolu namontovat celou řadu doplňků, jako jsou panely na nářadí, police, zásuvky, držáky na monitory, prodlužovací kabely, lišty na plastové boxy, osvětlení... Stoly Motion mají nosnost až 400 kg.

Protiúnavová rohož - nezbytná při práci vestoje

Jděte ještě o krok dále a pořiďte si k dílenskému stolu měkkou podložku či protiúnavovou průmyslovou rohož, vaše zdraví za to stojí! Podložky i rohože snižují zátěž vyvíjenou na nohy a záda a působí preventivně proti únavě a bolesti.

 

Dílenský stůl Solid

 

Všechny dílenské stoly lze zakoupit samostatně nebo sáhnout po pracovním stolu s výbavou promyšlenou našimi odborníky, kteří se perfektně orientují v nejčastějších přáních zákazníků. Nabízíme obě možnosti, abyste mohli nakoupit přesně podle svých potřeb i na jedno kliknutí, jak je komu libo. Při výběru ponku vám budeme rádi stát po boku, začněte zde!

Vybírejte dílenské stoly

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...