Kovová skříň je ještě lepší s dalšími prvky a výbavou

Kovová skříň je ještě lepší s dalšími prvky a výbavou

Klasické plechové skříně jsou velice univerzální a hodí se na skladování mnoha věcí. Pokud jsou stejně jako ty naše kvalitně zpracované, mají robustní svařovaný korpus a povrchovou úpravu odolnou práškovou barvou, budou vám sloužit dlouho nejen ve skladech a archivech, ale i v dílnách a jiných náročných prostředí, kde snesou i hrubší zacházení. Pokud právě stojíte před výběrem nové kovové skříně, nechte si inspirovat našimi tipy a vyberte si z široké nabídky pro sebe tu nejlepší!

Nastavitelné police, jejichž rozmístění můžete podle potřeb libovolně měnit, patří mezi základní a nejdůležitější možnosti nastavení. S tím souvisí i možnost přidat do skříně police navíc a vytvořit si tak optimální úložné prostory.


Výškově stavitelné nohy jsou též velice praktickým prvkem. Díky možnosti rektifikace dokážete skříň bezpečně usadit a vyrovnat i na nerovné podlaze.


Otvory pro vidlice paletových a vysokozdvižných vozíků disponují naše nejrobustnější dílenské skříně. Díky nim můžete i plně zatíženou skříň přemístit z místa na místo jednoduše pomocí vozíku. Praktické a flexibilní!


Panely na nářadí umístěné uvnitř skříně jsou skvělé pro přehledné skladování nejrůznějšího nářadí. Stačí je vybavit háčky a držáky, které se nejvíce hodí pro ukládání vašich pomůcek. Jejich uspořádání můžete navíc kdykoliv jednoduše a rychle změnit.


Možnost uchycení na zeď ocení všichni, kteří se v malé místnosti potýkají s nedostatkem prostoru. Zavěšením menších skříněk na stěnu získáte více úložného prostoru na drobné věci a zároveň uvolníte místo na podlaze.


Vyztužené dveře zvyšují pevnost skříně a lépe chrání její obsah.


Zámek je nezbytnou součástí výbavy, pokud chcete neoprávněným osobám zamezit přístupu k obsahu skříně. Většina našich skříní je vybavena kvalitním rozvorovým tříbodovým zámkem. Mechanický zámek na klíč je dobrou volbou, pokud skříň používá pouze několik málo uživatelů. Elektronický kódový zámek má pak tu výhodu, že při sobě nemusíte nosit klíč, lze na něm nastavit přístupový kód pro více osob a také hlavní bezpečností kód.


Zajímají vás další informace o našich skříních? Kontaktujte nás prostřednictvím chatu nebo na čísle 283 933 763.

Objevujte naše dílenské skříně

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...