Konferenční stůl do malé kanceláře či zasedačky

Konferenční stůl do malé kanceláře či zasedačky

Bojujete s prostorem v zasedací místnosti či v kanceláři, ale přesto potřebujete konferenční stůl? V tom případě je potřeba vybírat jednací stůl právě s ohledem na nedostatek místa.

Nemusíte se scházet u neskladného a nepraktického stolu zabírajícího většinu místnosti. Poradíme vám, jak zvolit stůl, kolem kterého se pak nebudete muset protahovat se zataženým břichem.

Nekupujte zbytečně velký stůl, pokud máte málo prostoru

Ujasněte si nejprve, kolik zaměstnanců se bude na poradách u konferenčního stolu scházet. Pokud půjde vždy jen o několik z nich, není nutné kupovat majestátní stůl, který zůstane z velké části nevyužitý. Masivní kus nábytku zabírající skoro celou místnost už je v dnešní době přežitkem. Oblibě se naopak těší kompaktní a skladné stoly.


Proč nespojit několik jednacích stolů dohromady? V případě větší porady se bude hodit jeden velký stůl vytvořený z několika menších. A při méně početných setkáních, nebo pokud zrovna potřebujete více prostoru, některé stoly zkrátka odklidíte stranou. Jestli chcete úsporu prostoru dovést k dokonalosti, vyberte si skládací stoly. Když je zrovna neupotřebíte, jednoduše se složí a odsunou ke zdi kanceláře.


A pokud se pravidelně zúčastňujete veletrhů ve svém oboru, můžete s sebou do stánku brát právě tyto lehké a kompaktní stoly. Nebudete tak potřebovat další kusy nábytku speciálně na veletrhy.

Jednací stůl snadno zvětšíte dle momentální potřeby

Dalším řešením jsou flexibilní stoly, které umožňují rozšiřování desky, a to pomocí samostatných přídavných dílů. Jednoduše před poradou poskládáte stůl, jak bude třeba. Jednotlivé díly mívají svou vlastní podnož se základnou – se stabilitou si tak nemusíte dělat starosti.


Potřebujete na jednací stůl často vměstnat i občerstvení a vybíráte tak mezi neskladnými stoly, které obsadí skoro celou místnost? Lepší bude rozmístit jídlo a pití na menší stolky po obvodu zasedací místnosti. Konferenční stůl pak nemusí být zbytečně velký.


Hitem jsou také jednací stoly s nastavitelnou výškou. Chcete diskutovat vestoje nebo na barových židličkách? To nebude problém – stačí zasedací místnost vybavit právě polohovacími stoly.

Chytrý výběr stolu a židlí přinese vítanou úsporu místa

Skládací či flexibilní stoly budou nejlepší volbou pro stísněné kanceláře či zasedací místnosti. Na úsporu místa myslete i při výběru konferenčních židlí. Ty stohovatelné dokážou ušetřit spoustu prostoru.

Prohlédněte si naše jednací stoly

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...