Různé typy bílých magnetických tabulí

Průvodce: jaká magnetická tabule je pro vás ta pravá?

Magnetický whiteboard je skvělým pomocníkem na většině míst: v kanceláři, ve škole, v dílně nebo doma. Lze ho použít pro prezentace, plánování, tvůrčí schůzky i jako plánovací tabuli. Protože se jedná o oblíbený výrobek, existují klasické bílé tabule a skleněné tabule v mnoha různých velikostech a provedeních.

Pomůcka pro prezentaci

Tabuli na kolečkách lze snadno přemístit tam, kde je potřeba. Když potřebujete prezentovat nějaký nápad nebo projekt, je klasická tabule skvělou vizuální pomůckou. Použijte takovou, která je navíc magnetická, abyste na ni mohli vystavit obrázky a dokumenty, které si každý může prohlédnout. Existují modely se zadními stranami potaženými látkou, které pomáhají tlumit zvuk v místnosti. Ty také dobře fungují jako přepážky tlumící zvuk v místnosti.

Žena píše na tabuli

Zvolte správnou psací tabuli

  • Mobilní bílé tabule: Tabuli na stojanu s kolečky lze snadno přesouvat mezi místnostmi podle toho, kde je zrovna potřeba, nebo ji odložit, když se nepoužívá.

  • Tabule na zeď: Tabuli můžete zavěsit vodorovně nebo svisle v závislosti na prostoru na stěně a na tom, co považujete za nejužitečnější. Ujistěte se, že vybraný model lze zavěsit oběma způsoby.

  • Skleněné tabule: Kromě tradičních tabulí existují také skleněné psací tabule v moderním designu. Skleněné psací tabule se dodávají v několika krásných barvách, aby ladily s dekorem vaší kanceláře. Můžete kombinovat různé barvy, a vytvořit tak pěkný detail interiéru a zároveň získat elegantní psací plochu.

  • Skleněná psací tabule s akustickým panelem: Zadní strana je potažena látkou s výplní pohlcující zvuk. Díky tomu ji můžete použít jako paraván a vytvořit menší prostory ve velké místnosti a zároveň tlumit hladinu hluku. Přední strana funguje jako běžná psací tabule. Můžete ji jednoduše otočit podle potřeby nebo přetočit do jiné části místnosti.

  • Magnetická tabule na křídu: Klasická tabule na křídu poskytuje pocit nostalgie a zároveň je praktická a užitečná. Pište, mažte a znovu pište.

TIP! Tlumení hluku v místnosti

Skleněná tabule na psaní MARY je magnetická, takže na ni můžete připevnit poznámky pomocí magnetů. Zadní strana je potažena látkou a pohlcuje zvuk, takže kromě plochy pro psaní poznámek poskytuje více funkcí. Skvěle funguje jako rozdělovač místností a snadno se přemisťuje, protože má kolečka.

Zobrazit produkt
Mobilní svislá tabule do kanceláře

Ukažte své plány

Brainstorming: Pokud potřebujete hodně psát, dělat rychlé náčrty a prezentovat nápady, je ideální velká psací tabule. Poskytne vám prostor pro psaní i kreslení, což je ideální pro brainstorming nebo kontrolu nových postupů. Na magnetickou tabuli můžete pomocí magnetů připevnit obrázky a výkresy.

Plánování: Skvělým způsobem, jak sledovat, co je třeba udělat, je umístit tabuli viditelnou pro všechny zaměstnance. Existují plánovací tabule s týdenním a měsíčním plánováním, takže všichni snadno vidí pracovní a výrobní plány. Pro ty, kteří mají dobrou předvídavost, existují také tabule s ročním plánováním.

Připomínková tabule: Menší nástěnka na stěně vedle počítače se skvěle hodí na poznámky a slouží jako připomínka důležitých událostí. Použijte ji k zanechání vzkazu pro své kolegy, pokud budete muset být po určitou dobu nepřítomni. Vedle svého pracovního stolu si také můžete postavit týdenní nástěnku pro osobní plánování.

Nástěnka: Na nástěnce si můžete vyvěsit své plány, např: Pište přímo na nástěnku nebo na ni připevněte poznámku pomocí magnetů.



Přečtěte si o tom, jak zařídit konferenční místnost
Žena se připravuje na schůzku tím, že si dělá poznámky na tabuli v zasedací místnosti

Prezentace a přednášky

Pište na obě strany: Pomocí oboustranné mobilní tabule si můžete věci zapsat, aniž byste cokoli předem prozradili. Píšete na jednu stranu, otočíte ji směrem od kolegů, a až přijde čas, odhalíte, co jste napsali, otočením tabule. Je to praktické i v případě, že potřebujete napsaný obsah na chvíli schovat, ale přesto chcete tabuli používat dál.

Třídílná tabule: Pro ty, kteří potřebují další prostor pro psaní, je určen tento skvělý model s pěti psacími plochami. Dvě dvířka jsou z obou stran opatřena smaltem. Vzhledem k tomu, že dvířka lze zavřít, můžete během schůzek a prezentací skrýt připravené informace.

Mobilní skleněná psací tabule: Ty jsou k dispozici nejen v různých velikostech, ale několik modelů se dodává také v různých barvách. Vyberte si barvu, která se hodí k firmě, designu interiéru nebo prostě barvu, která se vám líbí.


Chcete se stát profesionálem u tabule?

Psací tabule vytvořené k používání

Naše psací tabule mají odolný povrch pro psaní a snadno se udržují v čistotě. To, co jste napsali, můžete snadno vymazat pomocí gumy, kterou můžete mít na tabuli po ruce, protože jsou magnetické. Není to konec světa, pokud omylem píšete permanentním perem místo vhodného pera na bílé tabule. I pro to máme mezi naším příslušenstvím řešení.


Jak vyčistit whiteboard! 

Zeptejte se nás na produkty pro prezentaci!

Máte-li jakékoli dotazy k našim magnetickým a skleněným tabulím, neváhejte nás kontaktovat. Rádi zodpovíme vaše dotazy týkající se našich výrobků.




Zde najdete všechny naše tabule

Zde jsou naše skleněné tabule 

Časté dotazy

Nejběžnějšími materiály pro výrobu bílých tabulí jsou melamin, lakovaná ocel, smaltovaná ocel a sklo. Psací tabule s nejdelší životností a nejvyšší kvalitou jsou vyrobeny ze smaltované oceli nebo skla.
Bílá tabule je obvykle vyrobena z plechu s lesklým smaltovaným povrchem.
Bílé tabule jsou vynikající pomůckou pro prezentace a přednášky ve školách a na pracovištích. Můžete je také použít pro brainstorming, plánování a sdílení informací s kolegy v kanceláři.
Whiteboard je zavedený termín i ve švédštině. V jednotném čísle se nazývá whiteboard, v množném čísle whiteboards. Je také zcela v pořádku používat švédské slovo skrivtavla.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...