Bílá tabule v kanceláři

Průvodce: jak vyčistit whiteboard?

Bílé tabule se opravdu dobře čistí. Většinu nečistot lze smýt měkkým hadříkem a trochou vody. Pokud navíc budete používat kvalitní fixy na tabule a občas tabuli otřete speciálním čističem na bílé tabule, vaše tabule zůstane déle čistá a vydrží dlouhá léta. Na mazání tabule můžete použít kromě hadříku také praktickou houbu na tabuli, ke které si pouze dokoupíte náhradní vložky. Houbu navíc na magnetickou tabuli lehce připevníte.
První bílé tabule byly vyrobeny v 60. letech 20. století ze stejného materiálu jako fotografický film. Kromě toho, že tabule byla zbytečně drahá, bylo někdy obtížné odstranit zaschlý fix. V dnešní době se bílé tabule často vyrábějí z kovu s lesklým smaltovaným povrchem, který se snadno čistí.
Dvě ženy vtipkující mezi sebou před tabulí v zasedací místnosti.
Bílá tabule DORIS
6 015 Kč
Diskrétní a praktický úložný prostor k bílé tabuli AIR
Úložná kapsa Air na popisovače a houby
2 695 Kč

Proč se tabule špiní?

  • Houba na tabuli je opotřebovaná a je třeba ji vyměnit
  • Popisovač, který používáte, je špatný a zanechává na povrchu nečistoty a mastnotu
  • Při utírání tabule jste použili ruku a mastnota z vaší ruky zanechala na tabuli povlak
  • Nesprávné čisticí prostředky, například mýdlo, poškodily smalt desky. Proto je důležité používat buď pouze vodu, nebo čisticí kapalinu na bílé tabule
Dvě ženy u bílé tabule
Výhodou smaltovaného povrchu je jeho odolnost. Snadno se udržuje v čistotě a povrch se jen tak nepoškrábe. Materiál vydrží mnoho jednání v kanceláři, kde je tabule skvělým nástrojem a v centru pozornosti všech.

Naše široká nabídka zaručuje, že si najdete tabuli, která vám bude vyhovovat, ať už jste kdokoli. Pokud si nevíte rady s výběrem, vždy se na nás můžete obrátit - rádi vám pomůžeme!


Jaký typ bílé tabule potřebujete?

Najděte si tabuli pro vás

Časté dotazy

S naším netoxickou čisticí kapalinou můžete odstranit všechny typy stop od fixů na bázi plsti a alkoholu i zbytky inkoustu a tiskařské barvy.
Ne všechny tabule jsou magnetické, ale je to běžné.
Klasické tabule mají obvykle smaltovaný povrch, ale existují i modely například s povrchem z ocelového plechu.
Bílou tabuli můžete používat ke všemu od plánování přes brainstorming na schůzkách až po kreslení nebo jako čistě komunikační pomůcku.
Naše popisovače mají netoxický inkoust, takže jsou vhodnou volbou pro všechna prostředí a jsou vhodné pro použití ve školách i v kancelářích.
Tabule by se nikdy neměly čistit jinak než vodou nebo čisticím prostředkem na tabule.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...