Od jednoduché pohovky až k nekonečným možnostem

Od jednoduché pohovky až k nekonečným možnostem

Moderní, univerzální a flexibilní - to jsou slova, která popisují naši modulární řadu pohovek VARIETY! Protože VARIETY nabízí více možností, hodí se do mnoha prostředí, velkých i malých. Pokud potřebujete pohovku pro jednání, brainstorming nebo relaxační zónu, VARIETY má co nabídnout. Možnosti jsou téměř neokenčné.

Hranice je dána pouze naší představivostí

Moduly řady VARIETY lze libovolně kombinovat a umístit kdekoli v místnosti, podél stěny nebo uprostřed místnosti. Nezáleží tedy na tom, zda je místnost velká nebo malá, VARIETY lze přizpůsobit jakékoli velikosti místnosti. VARIETY můžete budovat kolem místnosti nebo místnost kolem VARIETY!

Zde je několik stylových příkladů.

Rohové moduly pro menší prostory

Potřebujete hodně míst k sezení v menším prostoru? A podlahová plocha musí zůstat volná pro něco jiného? Tento problém mohou vyřešit rohové moduly. Kombinujte je s rovnými moduly a vytvořte elegantní rohové sedačky.


Variety je k dispozici ve více materiálech. Více informací zde!

Stylové obloukové moduly

Zakřivené moduly pohovky díky svému designu vytvářejí v místnosti přirozenou dynamiku. Pokud je zkombinujete tak, že jednu z nich budete střídat směrem dovnitř a druhou směrem ven, jistě dosáhnete jedinečného dynamického vzhledu místnosti s pohovkou, která se bude zdánlivě vlnit. Prostor před a za pohovkou můžete využít ke kombinaci se stolky, taburety a dalšími sedacími prvky. Takový stylový nábytek často vede k větší kreativitě.

Rohové moduly jsou k dispozici v úhlech 90° a 45°, které umožňují vytvářet ještě výraznější křivky. Chcete-li efekt ještě vylepšit, můžete kombinovat moduly v různých barvách. Výběr barvy, designu a materiálu může místnost vylepšit a oživit. Vaše pohovka bude středem pozornosti, ať už ji umístíte kamkoli!

Různé barvy a materiály - jednotný vzhled

Vybavení kanceláře kombinací jednotlivých pohovek a menších modulů umožňuje snadné rozšíření pohovek v případě potřeby a poskytuje další prostor pro různá jednání.

Pohovku VARIETY s područkou lze používat samostatně, ale skvěle se hodí i do tradiční sedací soupravy. Přestože tato pohovka nemá možnost rozšíření o další moduly, lze ji kombinovat s taburety a pohovkami bez opěradla. Všechny moduly jsou samozřejmě navrženy tak, aby si zachovaly jednotný vzhled bez ohledu na to, jak je budete kombinovat.

Přečtěte si, jak správné sezení dokáže podpořit spolupráci

Dlouhodobé investice

Jednotlivé moduly pohovky lze časem kombinovat nebo rozšiřovat podle aktuálních potřeb. Pokud se například potřebujete přestěhovat do nového prostoru, který vyžaduje zcela jiné uspořádání nábytku, můžete pohovku jednoduše sestavit do nového designu a podle potřeby rozšířit nebo přidat další moduly.


Objevte celou sérii Variety

Chcete vědět více?

Vyplňte následující formulář a my se vám během následujících 2 pracovních dnů ozveme.