Naše produkty zvládnou i drsné zacházení

Naše produkty zvládnou i drsné zacházení

Existuje mnoho důvodů, proč si vybrat produkty z naší nabídky, když chcete vylepšit vaše pracoviště. Jedním z nich jsou skvělé ceny, široký sortiment a rychlé dodání - dalším je důraz na kvalitu, která zajišťuje, že naše zboží plní svou funkci rok po roce. O tom, jak vytváříme produkty, které odolávají času, si můžete přečíst v našem novém článku.

Náš design - od nápadu po hotový produkt

Naším cílem je poskytovat vybavení a zařízení, které zlepšuje pracovní prostředí. Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je naše vlastní konstrukční oddělení, které nám pomáhá vytvářet kvalitní výrobky podle vašich potřeb.



Kvalitní produkty z vlastních výrobních závodů

Vlastní továrny jsou velkou výhodou při vývoji výrobků, ale také při toku zboží, které tvoří třetinu našeho sortimentu. Přispívají také k úrovni kvality, protože sami kontrolujeme výrobu.

Kompletní návrh designu interiéru

Chcete vidět praktické příklady toho, jak pomáháme firmám zefektivnit a zlepšit jejich pracovní prostředí? Podívejte se, co naši prodejci projektů udělali pro společnosti Airshoppen a Beslag Design.
U žádného produktu, ani našeho vlastního, nesmíme zkracovat proces kontroly kvality
Jan Bengtsson, Quality Manager v AJ Produkty

Kvalita je u nás vždy na prvním místě

Žádná položka není přidána do sortimentu bez předchozího schválení naším oddělením kvality. Následné kontroly a průběžné kontroly zajišťují, že výrobky splňují naše požadavky i po delší době.



Produkty s trvalou hodnotou

Chceme nabízet produkty s trvalou hodnotou. Proto aktivně sledujeme všechny trendy, které nám usnadňují práci, a to hlavně z širšího hlediska: protože móda se může měnit, ale funkce je celoživotní.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...