Náš design - od nápadu po hotový produkt

Náš design - od nápadu po hotový produkt

Kvality si ceníme natolik, že máme kompletní proces vývoje nových, lepších produktů. Díky našemu designovému oddělení můžeme vytvářet nábytek a interiérový design s vlastním designovým jazykem a zároveň přizpůsobit výrobky aktuálním potřebám. To znamená, že také náš zákazník dostane výrobek, se kterým si poradí a který mu poskytne funkce a možnosti, jež mu zajistí pohodlí, které potřebujete pro kvalitně strávený čas v práci. Rok po roce.

Dobře navržený proces vývoje

Dodáváme nábytek a vybavení pro všechny druhy pracovišť, od kanceláří, skladů a průmyslových podniků až po školy a veřejné prostory. A abychom zajistili, že naše výrobky splňují požadavky na kvalitu, často je sami vyvíjíme, od základu. K tomu nám pomáhá podrobný proces, který nám dává plnou kontrolu nad celým výrobním řetězcem, od návrhu a výběru materiálu až po výrobu, balení a dodání zákazníkovi.

Vývoj nových produktů

Vývoj produktů vždy začíná analýzou potřeb našich zákazníků a trhu, který je třeba oslovit. Pro nás to může znamenat buď úpravu stávajícího produktu, nebo vytvoření nového produktu. Tato iniciativa může vycházet z naší společnosti nebo od zákazníků a dodavatelů.

Design, který řeší každodenní problémy

Zpočátku provádíme průzkum, hovoříme se zákazníky a zároveň sestavujeme požadavky na kvalitu a životní prostředí. Na základě shromážděných informací o návrhu začneme pracovat na pilotním náčrtu výrobku, který splňuje stanovené potřeby a usnadňuje zákazníkovi život. Naši designéři se zaměřují na kvalitu, funkčnost a bezpečnost, ale dbají zároveň na minimalizaci dopadu výrobku na životní prostředí.
vlastní výroba 1

Výroba ve Švédsku a v Evropě

Většina našich výrobků je vyvíjena v úzké spolupráci s našimi výrobními závody v Evropě, ale někdy spolupracujeme i se švédskými výrobci. Spolupráce zahrnuje vše od vývoje prototypů až po diskuse o výběru materiálů, konstrukčních řešeních a výrobních metodách. Zahrnuje také vývoj obalů, které minimalizují riziko poškození výrobků při přepravě.

Od prototypů ke zkušebním ústavům

Prototypy se posuzují na základě parametrů, jako je bezpečnost, odolnost, pevnost, design a funkčnost. Kontrolují se také vizuální aspekty týkající se robustnosti, kvality a povrchové úpravy. Po schválení prototypu projektovým týmem začíná proces výroby první vzorové objednávky. V této fázi často posíláme vzorek výrobku do akreditovaného zkušebního ústavu, abychom získali nezávislé stanovisko ke kvalitě výrobku.

Čas potěšit naše zákazníky

V předposledním kroku se provádí důkladné kontroly, aby se zajistilo, že výrobek splňuje všechny požadavky uvedené v návrhu designu. Jakmile jsou všechna schválení hotová, může být výrobek zařazen do našeho sortimentu a zpřístupněn našim zákazníkům. Pokud se nám podařilo práci zvládnout podle plánu, můžeme sledovat, zda nový produkt uspokojí potřeby zákazníků a pomůže lidem cítit se v práci lépe.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...