Kvalita je u nás vždy na prvním místě

Kvalita je u nás vždy na prvním místě

Jsme si vědomi toho, že za každou objednávkou stojí konkrétní člověk, kterému chceme nabídnout to nejlepší. Proto pracujeme podle přísných protokolů s nepřetržitou kontrolou kvality a označování výrobků, která zajišťuje, že každý výrobek v našem sortimentu má nejvyšší možnou kvalitu. To vše proto, abychom vám mohli s hrdostí nabídnout skvělé produkty - a 7letou záruku na celý sortiment.

Výrobky, kterým můžete důvěřovat dlouhá léta

Naše společnost je založena na koncepci pomáhat lidem cítit se v práci lépe, a to dodáváním nábytku a vybavení pro různá pracovní prostředí. Proto chceme, aby se naši zákazníci mohli na naše výrobky vždy spolehnout. Zaměřujeme se především na funkčnost a pohodlí, přičemž naším hlavním cílem je zajistit vysokou a stálou úroveň kvality celého sortimentu.

Náročné požadavky na všechny produkty

Téměř třetinu našeho sortimentu výrobků navrhujeme a vyrábíme sami, zbytek pochází převážně od švédských nebo jiných evropských výrobců. Bez ohledu na původ musí každý nový výrobek projít přísným okem našeho oddělení kvality, aby mohl být následně zařazen do sortimentu. U žádného produktu, ani u našeho, uvedení na trh nezkracujeme. Mnoho nových výrobků - jak našich vlastních, tak výrobků od dodavatelů - byla před uvedením na trh testována akreditovaným zkušebním ústavem. Při vlastním vývoji produktu pečlivě sledujeme celý proces návrhu nového produktu, o kterém si můžete přečíst více v našem článku Náš design - od nápadu po hotový produkt.

Kontrola kvality nových výrobků

Na co se tedy zaměřujeme, abychom zajistili kvalitu nového výrobku? Začínáme funkčností výrobku, poté přecházíme k vnějším a vnitřním vlastnostem, jako je povrchová úprava, odolnost, bezpečnost a stabilita. Dále se zaměřujeme na kvalitu obalového materiálu a techniku balení výrobku pro maximální ochranu při přepravě, srozumitelnost montážního návodu, snadnost montáže výrobku a zda je výrobek označen správnými symboly (Byggvarubedömningen, Möbelfakta, Svanen atd.). Označení správnými symboly mimo jiné ukazuje, že výrobek splňuje vysoké požadavky na obsah chemických látek, odpovědné dodavatelské řetězce a dopad na životní prostředí během životního cyklu. Pouze v případě, že je celá kontrola v pořádku, je výrobek schválen.

Kontrola současného portfolia produktů

Každý výrobek z našeho sortimentu prošel před konečným schválením výše uvedenou důkladnou kontrolou kvality. To však neznamená konec naší snahy o dokonalost. Abychom udrželi úroveň kvality stávajícího sortimentu, provádíme průběžné testy z hlediska bezpečnosti, měření, pevnosti a stability. Kromě toho neustále sledujeme reakce zákazníků. Díky každodennímu sledování reklamací můžeme rychle najít a odstranit zdroje závad. Vyskytla se u výrobku závada? Vyskytl se problém s poškozením během přepravy? Nebo zákazník využil svého práva vrátit výrobek do 14 dnů? Čím dříve budeme mít odpovědi, tím dříve budeme moci jednat a zlepšovat se. Hledání kvality nikdy nekončí.

Neustálé zlepšování

Jsme držiteli certifikátu ISO 9001 a pracujeme podle procesů, které zajišťují kvalitu ve všech fázích našeho podnikání. V rámci naší politiky neustálého zlepšování jsou všichni naši dodavatelé produktů a lsužeb kontrolováni a následně hodnoceni. Hodnocení závisí na jejich ochotě spolupracovat, spolehlivosti dodávek a udržení trvale vysoké kvality. Protože jen to nejlepší je pro naše zákazníky dost dobré.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...