Home office přináší pozitiva i výzvy

Home office

Domácí kancelář je určena těm, kteří nepotřebují fyzické pracoviště. Jedná se o nejpružnější uspořádání, kdy se veškerá práce provádí na dálku. Technické možnosti jsou nejdůležitější pro to, abyste mohli vykonávat práci a vytvořit si domácí kancelář odkudkoli. Abychom vám pomohli zorientovat se v tomto způsobu práce, připravili jsme pro vás startovací sadu, která obsahuje vše od rozhovorů a článků až po průvodce, šablony a zásady, z nichž si můžete vybrat a přizpůsobit je své domácí kanceláři.

Z pohledu lidských zdrojů 

Zeptali jsme se odborníka na lidské zdroje, jaké to je pracovat na home office. Podívejte se na odpovědi a tipy Else-Marie na některé klíčové otázky.

Sociální kontakty

Jak udržet komunitu a sociální kontakty v případě domácí kanceláře? Máme několik tipů! Přečtěte si náš článek níže.

Zásady pro práci na home office

Podívejte se na naši šablonu zásad pro domácí kanceláře a použijte ji jako vodítko pro vytvoření vlastní.  

En lampa och Citroner i en korg som står på ett bord
Person som sitter vid ett skrivbord och har ett digitalt möte

Vzdálené schůzky z home office

Přečtěte si náš článek o výzvách a řešeních pro schůzky z home office.

Hodnotící dotazník pro práci na home office

Zjistěte, jak se vaši zaměstnanci cítí při práci na home office. Vypracovali jsme průzkum s otázkami, které zjišťují, jak je to s prací na dálku. Dotazník si můžete libovolně upravit a jeho výsledky pak použít pro nastavení práce na home office.
Stáhněte si průzkum

Čtyři tipy pro interiérový design v domácí kanceláři

1.

Správná židle je nezbytná pro každou kancelář - dokonce i pro tu domácí.

2.

Ujistěte se, že vás domácí kancelář nebrzdí v práci. Váš pracovní stůl je vaším pracovním nástrojem a vaše tělo vám bude vděčné, pokud bude ergonomický.
Kancelářská židle MARLOW
Kancelářská židle MARLOW.
6 935 Kč
Rohový stůl NOVUS pro domácí kanceláře
Rohový psací stůl NOVUS.
10 595 Kč

3.

Pro ty, kteří pracují s notebookem, je důležité mít počítač v pohodlné pracovní výšce. Jednoduchý stojan na notebook vám poskytne lepší a ergonomičtější úhel, který zabrání bolestem krku.

4.

Pro ty, kteří mají doma málo místa, může být řešením výškově nastavitelná stolička, která šetří místo, umožňuje měnit pracovní polohu a snižuje riziko budoucích bolestí zad a krku.
Potřebujete inspiraci, radu nebo praktickou pomoc s vybavováním vašeho pracoviště? Kontaktujte nás a my vám pomůžeme vše zrealizovat

Pomoc při navrhování interiérů

Telefon
+420 283 933 763
Mail

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...