Muž v kanceláři na chodícím pásu

Chodící pás revolučně změní váš způsob práce v kanceláři

Chodící pásy umístěné pod pracovním stolem představují ideální způsob, jak načerpat v kanceláři energii. Střídání sezení, stání a lehkého cvičení, jako je chůze nebo jízda na kole, vám pomohou během pobytu v kanceláři rozproudit krevní oběh, a lépe tak okysličit vaše tělo. Náš skládací běžecký pás váží pouze 28 kg a je tichý, takže neruší vás ani vaše kolegy.

Chůze a práce zároveň - s chodícím pásem pod psacím stolem

V posledních letech řada studií upozornila na nebezpečí příliš dlouhého sezení v klidu. Nespočet hodin, které strávíme vsedě v práci, v autě, u televize atd., zvyšuje riziko řady zdravotních problémů, jako jsou kardiovaskulární onemocnění, cukrovka 2. typu a problémy se svaly a klouby. Znepokojující je, že pravidelné cvičení nedokáže negativní účinky tohoto chování zvrátit. Nemusíme jen více cvičit, musíme také méně sedět.

Bylo prokázáno, že vstávání od psacího stolu má pozitivní vliv na naše celkové zdraví. S ohledem na to by měl být pohyb ještě lepší.

Udržujte se v kondici lehkým cvičením během pracovního dne

Střídání sezení, stání a lehkého cvičení, jako je chůze nebo jízda na kole, je skvělým způsobem, jak získat novou energii. Chodící pás od společnosti AJ Produkty je určen k použití při práci u pracovního stolu. Nemusíte chodit rychle ani se potit, aby vaše tělo pocítilo výhody cvičení. I pomalé tempo je pro zlepšení vaší kondice přínosem. Tento chodící pás s maximální rychlostí 6 km/h podporuje pomalou chůzi namísto intenzivního běhu. Umožňuje všem uživatelům, ať už začátečníkům nebo zkušeným nadšencům do cvičení, pohybovat se a dýchat, aniž by se zapotili. Tato mírná forma cvičení podporuje krevní oběh a spaluje více kalorií než při klidném sezení, což zase zvyšuje příjem kyslíku a dodává tělu více energie.

Fyzická nečinnost má také negativní dopad na duševní zdraví a produktivitu. Díky zvýšenému příjmu kyslíku a přílivu energie se při chůzi budete cítit méně unavení a vystresovaní, a můžete se tak lépe soustředit na práci.

 

Snadné použití v kanceláři i doma

Hlavními výhodami chodícího pásu od AJ Produkty jsou jeho nízká hmotnost a flexibilní konstrukce. Pás lze snadno složit a uložit někde stranou, když se nepoužívá. Proto ho nemusíte využívat je v kanceláři, ale použít ho i jako chodící pás do bytu. V kombinaci s výškově nastavitelným stolem si můžete zvolit, v jaké poloze chcete pracovat. Protože je pás vybaven kolečky, lze jej snadno přemisťovat po místnosti, a může ho tak využívat více osob v průběhu celého dne.

Snadno tak proměníte své pracoviště v místo fyzické aktivity namísto místa, které přispívá k problémům, jež často provázejí sedavý způsob života. Nezapomínejte, že i malé změny mohou přinést velké rozdíly, například provádění cvičení s nízkou intenzitou u pracovního stolu, chůze do práce nebo chůze po schodech nahoru a dolů místo jízdy výtahem. Čím více pohybu můžete během dne vykonat, tím lépe pro vaše zdraví!

Díky naší široké nabídce najdete takový kus kancelářského nábytku, který vám bude vyhovovat, ať už jste kdokoli. Pokud si nevíte rady s výběrem, neváhejte se na nás obrátit - rádi vám pomůžeme!

Časté dotazy

Chodící pás je cvičební stroj s pojízdným pásem, který je poháněn motorem nebo vašimi kroky.
Náš chodící pás má minimální rychlost 0,5 km/h a maximální rychlost 6,0 km/h.
Chůze při práci zlepšuje krevní oběh a metabolismus a dodává tělu a mozku více kyslíku - a energie.
Chodící pás, pokud má motor, má slabší motor než běžecký pás.
Záleží jen na vás, jak dlouho budete chodit, ale je dobré začít pomalu, například 10-20 minut denně, a potom čas navyšovat. Doporučujeme, abyste během pracovního dne střídali sezení, stání a chůzi.
Podívejte se, kolik stojí náš běžecký pás!
Na chodícím pásu můžete běhat, ale není k tomu určen. Může to například způsobit rychlejší opotřebení koberce pásu.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...