Kreativní kancelář – pracuj, kde chceš a jak chceš

Kreativní kancelář - pracuj kde chceš a jak chceš

V kreativní kanceláři je dopřáno hodně prostoru jednotlivým osobnostem. Kolo, na kterém jste přijeli do práce, si můžete vzít do své kanceláře, a popíjení kávy se může zvrhnout ve sportovní soutěž. Nahlédněte do tohoto dynamického a flexibilního pracovního prostoru, kde se nekladou žádné překážky vybavení ani myšlení!

Pro kreativní kanceláře jsou typická pracovní místa bez jasného přiřazení jednotlivým zaměstnancům. Každý si může sednout, kam chce, a pracovat v prostředí, které mu zrovna připadá nejefektivnější a nejkreativnější.


Vybavení v této kanceláři je inovativní, hravé a osobní – stejně jako styl práce. Má za cíl podporovat kreativní myšlení a netradiční využívání všeho přítomného.


Hrubé industriální materiály působí mladistvě. Nábytek řady Nomad v černobílé kombinaci je kompaktní a nechává v místnosti prostor pro další věci. Stoly nejsou odděleny žádnými přepážkami a otevřený prostor nahrává spolupráci a dialogu mezi zaměstnanci.


Malé stoly a mobilní úložné prostory lze v případě potřeby snadno přemísťovat. Na štíhlých židlích s kolečky se snadno přesunete na radu ke kolegovi nebo k televizi na herní turnaj!


Upřednostňujete klasickou kancelář? Nabízíme řešení i pro vás!:
Klasická kancelář – elegantní spojení formy a funkce
Kancelář, která drží krok s dobou

Výrobky ze série Nomad

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...