Co by v moderní kanceláři nemělo chybět? Třeba příjemná relaxační zóna

Co by v moderní kanceláři nemělo chybět

Vybavení kanceláří podléhá módní trendům stejně jako interiéry domů a bytů. Objevují se navíc stále nové vychytávky, které z pouhého pracovního prostoru vytvoří něco víc: příjemné prostředí, kde se zaměstnanci cítí dobře.

Právě moderní vybavení, které se dokáže přizpůsobit potřebám pracovníků, je nedílnou součástí moderních kanceláří. Vytvořte kancelář, která jde s dobou.

Kromě kancelářského nábytku pořiďte i pohovky a křesla

Samozřejmostí moderních kanceláří nejsou jen kancelářské stoly a židle. Chybět by v nich rozhodně neměly ani relaxační zóny. Jde o prostory oddělené od kanceláří a vybavené pohodlnými křesly, pohovkami či sedacími vaky a houpacími sítěmi.


To ale není všechno. Zaměstnanci by mohli ocenit třeba herní konzoli, stolní fotbálek nebo šipky. Velká tabule pro okamžité vyobrazení momentálních nápadů se taktéž bude hodit. Zeptejte se svých pracovníků, jaké vybavení relaxační místnosti jim bude nejbližší.

Málokdo chce obědvat na kancelářské židli

Moderní kuchyňka by také měla jít s dobou. Časy, kdy všichni hltali jídlo u svých počítačů, jsou pryč. Daleko zdravější a příjemnější je vychutnat si jídlo v klidu a třeba i během příjemného hovoru s kolegy. Proto by kuchyňka měla být dostatečně prostorná a vybavená jídelními stoly a pohodlnými židlemi. Samozřejmostí je chladnička, mikrovlnná trouba a kvalitní kávovar.


Pořiďte svým zaměstnancům také moderní kancelářský nábytek, který se přizpůsobí jejich potřebám. Ergonomické kancelářské židle a stoly s nastavitelnou výškou jim pomohou při práci na počítači zaujmout zdravou polohu, která časem neohrozí jejich zdraví. A co když se jim lépe pracuje vestoje? Nastavitelné kancelářské stoly jim splní i toto přání.

Stěna plná rostlin promění celou kancelář

Čím ještě kancelář doplnit? Rostliny dokážou zpříjemnit pracovní prostředí. Místo klasických pokojových rostlin v květináčích či truhlících ale uvažujte o moderní zelené stěně neboli vertikální zahradě. Jde o působivou instalaci rostlin na stěnu. Ta je jimi pokryta celá a připomíná tak les či džungli. Přináší tedy pocit pobytu v přírodě a dokáže navodit pozitivní pocity.

Vybavení moderní kanceláře

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...