Pozvedněte své porady na vyšší úroveň!

Pozvedněte své porady na vyšší úroveň!

Seznamte se s novinkou, která může povznést vaše zasedací místnosti do nevídaných výšin! Představujeme vám nový prvek řady Modulus – výškově nastavitelný jednací stůl, díky kterému můžete stejně snadno zorganizovat jak klasickou poradu vsedě, tak moderní jednání vestoje. Stůl pochází z dílny Elin Basander André, interní designérky společnosti AJ Produkty, a poprvé byl světu představen na stockholmském veletrhu Furniture and Light Fair 2018.

„Na trhu jsem zaznamenala zájem o nábytek podporující aktivní pozici při práci. Ne všechna jednání vyžadují sezení u stolu a lidé během nich navíc často končí ve strnulé pozici. Polohovatelný konferenční stůl je tedy perfektní možností, jak i během jednání udržovat aktivní a zdravé držení těla,“ vysvětluje Elin.

Polohování je elektrické a provádí se pouhým stiskem tlačítka. Vmžiku tedy můžete odsunout židli a u práce stát. Stůl je vybaven duálními motory.

„Konferenční stůl můžete doplnit aktivními stoličkami či židlemi mírně vyšší výšky, než je obvyklé. Díky poloze v polosedu se budou účastníci porady cítit více zapojeni do práce a budou aktivnější,“ říká Elin.

Jednací stůl vyniká promyšlenými vlastnostmi, které maximálně zpříjemňují každodenní práci. Antikolizní systém chrání stůl v průběhu polohování a v případě detekce překážky pohyb ihned zastaví. Deska stolu je lehká a odolná vůči poškrábání a vlhkosti. Černé a bílé lamino má speciální úpravu proti zanechávání otisků prstů, deska je hladká a zůstává na ní minimum stop.
Konferenční stůl Modulus je k dispozici v několika barevných provedeních a lze jej snadno kombinovat s ostatními prvky této řady. Díky stylovému skandinávskému vzhledu a flexibilnímu designu se stůl hodí na většinu pracovišť a může být využíván daleko častěji než jen pro porady.

„Jednací stůl je skvěle propracovaný a dobře poslouží i jako příležitostná pracovní plocha. Pomocí přepážek můžete na stole snadno vytvořit několik oddělených pracovišť s vysokou mírou soukromí, což se hodí ve sdílených kancelářích i ve školách,“ navrhuje Elin.

Naše jednací stoly

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...