Sestavy nábytku do zasedací místnosti

Aktivní nábytek pro aktivní kancelář

Nakupujte zde!

Nábytkové sestavy pro konferenční a zasedací místnosti

Vybavení zasedací místnosti může prozradit mnohé o firmě a jejich majitelích. Je vlastně součástí prezentace společnosti jak mezi partnery, ale i mezi vlastními zaměstnanci. Je potřeba mít na zřeteli několik hledisek. Jednak jakákoliv místnost určená pro jednání, školení či konference by měla být dostatečně prostorná a vzdušná. Důležitá je také představa o konečném počtu osob, která bude takový prostor využívat. Podle toho lze zvolit vhodnou sadu nábytku a dalších doplňků.

Příslušenství pro menší jednací místnosti

Z našich kolekcí doporučujeme různé sestavy kancelářského nábytku do zasedacích místností. Vhodné jsou zejména kulaté stoly doplněné o židle buď pohyblivé a nastavitelné. Ve valné většině však do sestav nabízíme židle pevné, bez koleček a s možností stohování. Díky použitým materiálům v kombinaci kovu i ocelového drátu pro nohy a plastu či dřevěné dýhy pro sedák působí moderně a svěže.

Větší zasedací místnosti či konferenční prostory

Velké jednací stoly pro 8 a více osob se budou hodit do větších prostor, kde je předpoklad, že zde budou probíhat větší jednání, prezentace či konference. V sestavách nabízíme klasické větší obdélníkové tvary stolů s odolnou lamino deskou. Případně další alternativy oválných jednacích stolů nebo ve tvaru loďky, tzn. od středu se zužující – ty poskytují lepší pocit komunikativnosti.

Sestavy nábytku v jednotném stylu

Přestože je možné jednotlivé kusy různě kombinovat a i pořídit odděleně, doporučujeme volit právě z našich nabízených setů. Vycházejí ze sérií klasického kancelářského nábytku a dají se tak vhodně sladit s ostatními interiéry. Sestava Modulus je řešena v jednoduchém skandinávském designu, světlých barevných odstínech a s použitím odolných lamino desek. Skládací stoly řady Flexus zaujmou elegantním stylem za použití světlých odstínů, případně bukové dýhy na desku stolu v kombinaci s tvarovanými chromovanými nohami. Moderní až umělecky laděný design poskytnou černobílé kusy řady Nomad.