Vytuňte svou kancelář! Třeba dělicími stěnami, které účinně pohlcují hluk

Vytuňte svou kancelář! Třeba dělícími stěnami, které pohlcují hluk

Vaše kancelář je kompletně zařízená, ale stále jí něco chybí? Uvažujte o tom, jak její zařízení i celý prostor ještě vylepšit. Hodit se mohou třeba podložky pod židle či dělicí stěny.

Kancelářské židle a stoly, skříně na šanony, šuplíkové kontejnery… to všechno máte? Pak se poohlédněte po doplňcích, které sice nejsou nezbytné, ale dokážou kancelář posunout na další úroveň.

Soukromí pomůže k lepší pracovní produktivitě

Mají-li zaměstnanci dostatek soukromí, mohou se lépe soustředit na práci a jsou tak produktivnější. Ideálním řešením je vytvoření několika menších kanceláří. Pokud ale něco takového nelze uskutečnit a musíte se spokojit s open space kanceláří, můžete větší soukromí snadno zajistit pomocí paravánů. Jde o desky různých velikostí, které se umístí mezi kancelářské stoly. Zaměstnanci se tak navzájem tolik nerozptylují a některé typy dělících stěn dokonce dokážou pohlcovat hluk.


Vybírejte z různých materiálů a velikostí paravánů. Do menších prostor se hodí stolový paraván, který snadno připevníte k desce stolu a oddělíte tak pracovní místa, která se nacházejí hned vedle sebe. Součástí jiných modelů je stojánek, který umožňuje umístění přímo na podlahu. Paravány vyrobené z textilie jsou designovány tak, aby částečně pohlcovaly hluk a tím pomáhaly s akustickou pohodou ve větších kancelářích.

Podložka pod židli ochrání podlahu

Posouvání a popojíždění židlí po podlaze může vydávat nepříjemný zvuk. Navíc se tím některé typy podlah postupně opotřebují a dokonce zničí. Levným a rychlým řešením je protiskluzová podložka pod židli, která ochrání podlahu před poškozením způsobením právě kolečky židlí nebo obuví. Zaoblené rohy podložky značné sníží riziko zakopnutí.


Potýkáte se s nedostatkem místa v kanceláři? Zkuste prostor lépe využít. Klasické psací stoly se hodí do prostorných kanceláří, pro ty stísněnější jsou tu rohové stoly. Dokážou využít každý centimetr i u okraje místnosti a přitom poskytují dostatek plochy na monitor, notebook i šanony.

Nabídněte zaměstnancům prostor pro relaxaci

Veškerá vylepšení pro vyšší produktivitu práce jste již provedli? Možná vám stále chybí relaxační zóna. Může se zdát, že jde o zbytečnost, ale opak je pravdou. Vyhraďte jednu uzavřenou místnost, kterou vybavíte křesly, pohovkou a konferenčním stolkem. Zaměstnanci ji vyhledají ve chvílích, kdy cítí, že jejich produktivita klesá a potřebují si odpočinout a načerpat sílu.

Naše paravány a akustické panely

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...