Kancelářský nábytek umocní první dojem

Budujte si silnou image s pomocí kancelářského nábytku

S promyšleným nábytkem se kancelář stává mnohem víc než jen místem pro práci. Stylově navržená kancelář nejen přispívá k pocitu pohody a lepší firemní kultuře, ale stává se také pomyslnou výkladní skříní, která láká klienty i nové talentované zaměstnance. V aktuálním článku se dočtete o tom, jak budovat image své společnosti prostřednictvím kvalitního kancelářského nábytku.
Zázemí kanceláře s paravány, taburetem a pc stolkem

Ukažte, jakou společností chcete být

Skutečnost, že si mnoho lidí zvyklo pracovat několik dní v týdnu z domova, neznamená konec tradiční kanceláře. Naopak, fyzické prostory pro setkávání jsou potřebné pro reprezentační účely, jako je přijímání klientů, posilování firemní kultury a interakce mezi kolegy. Investice do kancelářského nábytku je investicí do podniku i jeho zaměstnanců.

Pro dosažení nejlepších výsledků je důležité, aby vybavení odráželo image společnosti. Než provedete nějaké změny, zeptejte se sami sebe: Jakou společností chceme být?

Dva lidé stojí před velkou bílou tabulí

Vybavení, které odpovídá vaší firemní kultuře

Jste společnost zaměřená na nápady nebo technologie? Pracujete v oblasti bezpečnosti, maloobchodu nebo výroby? Tyto příklady vytvářejí vnitřní představy o určitém druhu interiérového designu, že? Začněte tedy s úvahou o vašem podnikání a posilujte prvky, které vás dělají jedinečnými, ale nezapomeňte zachovat jednotný styl, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

Několik tipů: myslete "out of the box". Někteří lidé mají rádi barevné stěny nebo podlahy, nábytek zajímavých tvarů nebo otevřený prostor s obrazovkami a nástěnkami. Pokud chcete, aby váš prostor působil vážně a sebejistě, je nejlepší zvolit klidné a tlumené barevné schéma. Koberce, závěsy a nábytek potažený látkou poskytují pocit bezpečí a útulnosti. Nebo chcete ukázat pozitivní vztah k životnímu prostředí? Zaměřte se například na přírodní materiály, živé rostliny a nábytek z druhé ruky.

Vytvořte jednotný a příjemný styl

Máte k dispozici designový manuál s pokyny, jak se má vaše společnost prezentovat offline a online? Pak máte dobrý výchozí bod i pro návrh interiéru. Použití stejného barevného schématu v kanceláři pomůže vytvořit důležitou kontinuitu. Jinak není potřeba nic extravagantního: jednotný nábytek a textilie, příjemné osvětlení a živé rostliny jsou základem pro vytvoření dobrého a příjemného prvního dojmu - a prostředí, do kterého se lidé budou rádi vracet.

Šest tipů pro nezapomenutelný první dojem

Muž stojí před akustickým panelem, žena sedí u stolu s počítačem

Atraktivní kancelář má mnoho výhod

Mít kancelář, která zaujme klienty, je dobré, ale ještě důležitější je mít pracovní prostředí, ve kterém se zaměstnanci cítí dobře a spokojeně. Prostředí má na každého z nás významný vliv a správně zvolený design interiéru pomůže vytvořit optimální podmínky pro pohodu a produktivitu zaměstnanců. Design interiéru, který odráží osobnost vaší společnosti, také podporuje pocit týmové sounáležitosti, díky kterému jsou zaměstnanci v práci spokojeni.

Dobré kancelářské prostředí navíc slouží jako magnet, který přitahuje nové talenty do vaší společnosti. Investice do zlepšení kanceláře a každodenního života zaměstnanců se tedy vyplatí. Vždy.

Jak vytvořit atraktivní kancelář

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...