Hybridní kancelář

Hybridní kancelář

Hybridní práce je pro ty, kteří kladou důraz na flexibilitu. Jak jistě tušíte, v hybridním systému je práce rozdělena mezi domácí kancelář a klasickou kancelář. Tradiční kancelář slouží především k osobním schůzkám a týmové spolupráci, zatímco práce z domova nabízí větší volnost. Abychom vám usnadnili orientaci v tomto způsobu práce, připravili jsme pro vás rozhovory, články a průvodce, které vám pomohou najít o této formě práce potřebné informace.

Z pohledu lidských zdrojů

Zeptali jsme se odborníka na lidské zdroje, jaké to je pracovat v dnešní hybridní kanceláři. Podívejte se na odpovědi a tipy Else-Marie na některé klíčové otázky.
Kancelářské prostředí se stoly, židlemi a počítačem

Trendy v oblasti hybridní kanceláře

Podívali jsme se na trendy, které se objevily a na to, co lidé považují za největší změny v hybridní kanceláři. Přečtěte si náš článek níže.

Zásady

Podívejte se na naši šablonu zásad hybridní kanceláře a použijte ji jako vodítko pro vytvoření vlastní.

2 personer sitter vid ett bord och har digitalt möte

Online schůzky

Přečtěte si náš článek o problémech hybridních online schůzek a o tom, jak je nejlépe řešit.

Hodnotící dotazník pro hybridní práci

Zjistěte, jak se vaši zaměstnanci cítí v rámci hybridní práce. Vypracovali jsme průzkum s otázkami, které zjišťují, jak zaměstnanci vnímají tuto formu spolupráce. Můžete si dotazník libovolně upravit a na základě jeho výsledků uzpůsobit podmínky pro hybridní formu práce.
Stáhněte si průzkum

Čtyři tipy pro design hybridní kanceláře

1.

Většina dnešních schůzek se koná v menších skupinách a potřeba velkých zasedacích a konferenčních místností se snížila. Zvažte vybavení kanceláře několika menšími zasedacími místnostmi, kde mohou sedět a pracovat menší skupiny.

2.

Sociální interakce je hnací silou, která přivádí mnoho lidí do kanceláře, proto si dobře promyslete výhody pracovního prostředí. Nechtěli byste mít například příjemný prostor pro odpočinek, kde by se schůzky staly uvolněnějšími?
Konferenční stůl SELMA.
25 185 Kč
Vybavení pro recepce a salonky.

3.

Prozkoumejte všechny možnosti různých uspořádání nábytku v kanceláři a zjistěte své potřeby. Potřebujete pevné pracovní místo, nebo potřebujete kancelář, kde lze využívat jak pevné, tak sdílené prostory? Inovace a kreativita jsou stimulovány spontánními a neformálními setkáními, která se mohou konat ve sdílených prostorách. Využijte toho!

4.

Rozdělení kanceláře na zóny pomůže vytvořit lepší pracovní prostředí. Zóny s různou úrovní zaměření mohou podpořit spolupráci mezi kolegy i individuální práci. Promyslete si pravidla, která by měla platit pro zóny, aby se zvýšila jejich efektivita, komfort a účinnost.
Potřebujete inspiraci, radu nebo praktickou pomoc s vybavováním vašeho pracoviště? Kontaktujte nás a my vám pomůžeme vše zrealizovat

Pomoc při navrhování interiérů

Telefon
+420 283 933 763
Mail

Buďte informováni o všech produktových novinkách jako první!

Dvakrát týdně posíláme náš newsletter plný článků s produktovými informacemi, tipů v oblasti intériérového designu a informací o probíhajících slevových akcích.
Prosím vyčkejte...
Kliknutím na tlačítko "Přihlásit" souhlasíte se zpracováním osobních údajů.