Buďte v práci sami sebou!

Buďte v práci sami sebou!

Co dobrého mohou do vaší firmy přinést naše výrobky? Díky extrémní šířce našeho sortimentu bude námi vybavené pracoviště maximálně přizpůsobené konkrétnímu typu práce, fyzickým možnostem zaměstnanců i vašemu osobnímu vkusu. Chopte se této příležitosti a získáte pracoviště, ve kterém vám bude dobře na těle i na duchu. Ať můžete být sami sebou i v práci!

 

Meditace v kanceláři

Výrobky, které dělají pracoviště přijemnějším

Své poslání vidí společnost AJ v přetváření pracovních prostorů v druhé domovy. To je naše mise. Spousta lidí totiž v práci tráví většinu svého bdělého času a my máme možnost jim ho významně zpříjemnit. Naše nabídka pečlivě složená s praktického vybavení do kanceláří, jídelen, dílen i skladů má potenciál povznést každé pracovní prostředí na novou úroveň. Neopomíjíme žádný typ podniků: věnujeme se startupům stejně jako zavedeným firmám a drobným lokálním výrobcům i nadnárodním společnostem.

 

Sám sebou ve skladu

 

Přeměnám pracovišť ve funkční a oblíbené zázemí se věnujeme už více než 40 let a určitě můžeme udělat mnoho pro zpříjemnění i vašeho pracoviště. Část z 20 000 výrobků, které nabízíme, pochází z naší vlastní produkce a snadno je tedy přizpůsobíme podle konkrétních přání zákazníků. Jedná se o celé nábytkové řady, ale i drobné detaily, u kterých budete překvapeni, jak moc vám každodenní práci usnadní.

 

To nejlepší pro zaměstnance

Jak se „dobré“ pracovní prostředí stane „lepším“? Pokud máme v centru pozornosti samotné pracovníky a jejich zájmy!  Výškově nastavitelné stoly podporují ergonomickou pozici při práci a umožňují zdravé střídání mezi prací vestoje a vsedě, kancelářské židle s mnoha možnostmi přizpůsobení činí dlouhé hodiny strávené u počítače snesitelné, aktivní stoličky zaručují nenucené posilování při práci... A samozřejmě promyšlená úložná řešení (kancelářské skříně, regály, kontejnery, kartotéky) vnášejí do kanceláře pořádek, efektivitu, eleganci – a potažmo pohodu.

 

Pohoda u dílenského stolu

 

V dílnách uděláte velký krok kupředu díky balicím stolům s praktickým příslušenstvím. Zaměstnanci stoprocentně ocení i výškově nastavitelné ponky. Vyzkoušíte-li nejrůznější vozíky a zvedáky, už nikdy nebudete chtít jinak. Atraktivní jídelní nábytek vyzývající k posezení vám vlije do žil novou energii.
Primární účel našich výrobků je trojí: podporují pohodu a bezpečnost na pracovišti a napomáhají zaměstnancům dosahovat nejlepších výkonů. Proto je naše nabídka taková, jaká je. Cokoli si z ní vyberete, pomůže vám posunout se k cíli – spokojeným zaměstnancům a vyššímu zisku. Využijte této příležitosti, ať vaše firma vzkvétá a vy můžete být v práci sami sebou!


„Buďte v práci sami sebou“ je název kampaně zaměřené na důležitost kvalitního pracovního zázemí. Chcete zaměstnance, kteří se v práci cítí dobře, věří si a jsou přesvědčeni, že právě tahle pozice je pro ně ta pravá?
 

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...