Design na míru - od potřeby až po hotový výrobek

Design na míru - od potřeby až po hotový výrobek

Kvality si ceníme natolik, že máme připravený postup pro vývoj nových, lepších produktů. Díky našemu designovému oddělení můžeme vytvářet nábytek a vybavení s vlastním designovým jazykem a zároveň přizpůsobovat výrobky potřebám doby. Tím je také zajištěno, že jako zákazník dostanete výrobek, který vydrží zátěž a poskytne vám funkčnost a pohodlí, které potřebujete ke kvalitnímu trávení času v práci. Rok za rokem.

Promyšlený vývojový proces

Nabízíme nábytek a kování pro všechny druhy pracovišť, od kanceláří, skladů a průmyslových podniků až po školy a veřejné prostory. A abychom zajistili, že výrobky splňují naše požadavky na kvalitu, často se rozhodneme je sami vyvinout - často od základu. K tomu nám pomáhá propracovaný proces, který nám umožňuje plnou kontrolu nad celým řetězcem od návrhu a výběru materiálů až po výrobu, balení a dodání zákazníkovi.


Potřeby, které je třeba splnit

Výchozím bodem pro nové designové projekty je vždy potřeba, nedostatek, který je třeba řešit - a může jít buď o vylepšení již existujícího typu výrobku, nebo o uspokojení nastupujícího trendu, který vstupuje na trh. Podnět může vzejít jak od naší vlastní organizace, tak od zákazníků a dodavatelů.

Design, který řeší každodenní problémy

Zpočátku se provádí průzkum, při kterém diskutejeme se zákazníky a sestavujeme požadavky na kvalitu a životní prostředí. Na základě zadání návrhu se pak začíná pracovat na návrhu výrobku, který splňuje požadavky a usnadňuje každodenní život koncovým uživatelům. Při navrhování se klade důraz na kvalitu, funkčnost a bezpečnost - a na minimalizaci dopadu výrobku na životní prostředí.

Výroba ve Švédsku a v Evropě

Většina konstrukčních prací a vývoje výrobků probíhá v úzké spolupráci s našimi vlastními továrnami v Polsku a na Slovensku, ale někdy spolupracujeme i se švédskými výrobci. Spolupráce zahrnuje vše od vývoje prototypů až po diskusi o výběru materiálů, konstrukčních řešeních a výrobních postupech. Zahrnuje také vývoj obalů, které minimalizují riziko poškození při přepravě.

Z testovacího oddělení do testovacího ústavu

Prototyp se posuzuje podle parametrů, jako je bezpečnost, odolnost, pevnost, design a funkce. Současně se kontrolují vizuální aspekty robustnosti, kvality a povrchové úpravy. Jakmile je prototyp schválen projektovým týmem, proces pokračuje výrobou první objednávky vzorku. V této fázi často posíláme vzorek výrobku do akreditovaného zkušebního ústavu, abychom získali nezávislé stanovisko ke kvalitě výrobku.

Je čas potěšit naše zákazníky

Předposledním krokem je úplná kontrola, zda výrobek splňuje všechny části specifikace návrhu. Po všech schváleních může být výrobek přidán do našeho sortimentu a zpřístupněn našim zákazníkům. A pokud jsme svou práci odvedli podle plánu, bude brzy plnit to, k čemu byl navržen: uspokojovat potřeby a pomáhat lidem cítit se v práci dobře.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...