Kvalita pochází z našich vlastních továren

Kvalita vychází z našich vlastních továren

Kvalita, která vychází zevnitř, je charakteristickým rysem našeho sortimentu, protože téměř třetina našich výrobků je vyráběna v našich vlastních továrnách v Polsku, na Slovensku a v Litvě. Zde vyrábíme vše od kancelářského nábytku a pohovek až po regály a šatní skříňky, abychom splnili vysoké standardy přesnosti a kvality. To vše děláme s cílem vytvořit dobré pracovní prostředí pro vás i vaše kolegy.

Kompletní kontrola kvality

Vlastní výroba je základem naší strategie nabízet kvalitní výrobky za přijatelné ceny. Vědomě jsme se rozhodli vyvíjet a vyrábět mnoho našich výrobků ve vlastní režii. To nám dává kontrolu nad celým procesem, od zjištění počátečního požadavku až po dodání hotového výrobku. Vlastní výroba v celém rozsahu usnadňuje tvorbu nábytku a vybavení s individuálním stylem a zároveň umožňuje navrhovat výrobky, které splňují aktuální požadavky trhu.
Pohled na výrobní závod v Polsku

Tři továrny s významnou úlohou

Výrobky vyrábíme ve vlastních továrnách již od 90. let minulého století. Většinu našeho dřevěného nábytku vyrábí továrna AJ Furniture Factory v polském městě Redzikowo, které leží nedaleko Gdaňsku. Zde se vyrábějí naše psací stoly, skříně, knihovny a zásuvkové kontejnery, konferenční stoly a nábytek do jídelen. V naší další továrně, AJ Metal Design v Trnavě na Slovensku, vyrábíme šatní skříňky, úložné skříně a regálové systémy z ocelového plechu. Od roku 2016 jsme také partnerem litevské společnosti na výrobu nábytku v Kalvarii v Litvě, kterou jsme však v roce 2022 kompletně převzali. Zde vyrábíme nábytek se zaměřením na textil, například vlastní pohovky a akustické panely. Společně tyto tři firmy vyrábějí necelou třetinu našeho sortimentu a tvoří páteř našeho sortimentu.
Detail výroby ve výrobním závodě Metal Design
Detail výroby ve výrobním závodě AJ Furniture Factory

Procesy orientované na produkt

Protože naše vlastní výrobky vyvíjíme v úzké spolupráci s vlastními designéry, jsou všechny fáze výrobního procesu navrženy tak, aby vyhovovaly našim továrnám. Každý dílek skládačky je pečlivě naplánován a zefektivněn v souladu s našimi cíli v oblasti kvality, od procesů, strojů a materiálových toků přes odborné znalosti a řemeslnou zručnost zaměstnanců až po laky a barvy. Neustálé kontroly kvality a opatření k neustálému zlepšování jsou klíčovou součástí našich výrobních procesů a obě naše továrny mají samozřejmě certifikát ISO 9001.
Detail výroby ve výrobním závodě AJ Furniture Factory
Detail výroby ve výrobním závodě Metal Design

Pečlivě vybrané materiály

Naše továrny jsou vybaveny nejmodernějšími stroji a nástroji a každá dodávka materiálů je důkladně kontrolována, aby bylo zajištěno, že splňuje naše specifikace. Naše dodavatele si pečlivě vybíráme podle toho, zda jsou schopni dodat zboží ve správné kvalitě, včas a za správnou cenu. Kromě toho se musíme řídit naším kodexem chování a dodržovat naši politiku kvality a ochrany životního prostředí. Pokud je to možné, vybíráme obnovitelné a recyklované materiály, stejně jako dřevo s certifikátem FSC a ekologickou ocel. Více informací o naší práci v oblasti udržitelnosti najdete zde!
Produkty pro různé typy pracovních prostředí

Kvalitní čas strávený v práci

Díky vlastním továrnám máme nejen plnou kontrolu nad vlastním sortimentem, ale také lépe nakupujeme výrobky, protože rozumíme výrobnímu procesu a víme, jaké požadavky musí naši dodavatelé splňovat. Výsledkem je široký sortiment výrobků, které vám a vašim kolegům umožňují trávit kvalitní čas při práci.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...