Šatní skříň dle vašich potřeb

Šatní skříň dle vašich potřeb

U společnosti AJ Produkty najdete širokou nabídku skříní na oblečení a malých skříněk do šaten a na pracoviště. Naše skříně vyrábíme ve vlastních moderních závodech. Díky tomu, že máme kontrolu nad celým procesem - od návrhu až po hotový výrobek - vám jako zákazníkům můžeme nabídnout vysokou kvalitu za dobrou cenu.

V nabídce máme kovové i laminátové skříně v různých provedeních - od jednodušších základních modelů až po exkluzivnější varianty s mnoha chytrými doplňky. Níže představujeme různé řady našich skříní, abyste si mohli snadno vybrat produkt, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Skříňka na cennosti CUBE - ideální na drobné předměty

Malé skříňky vhodné na mobil, peněženku, klíče a další drobné předměty. Skříňky lze namontovat na stěnu nebo doplnit podstavcem a sestavit do samostatných jednotek. Jsou vybaveny cylindrickými zámky.

Šatní skříň CAMPUS - kompletní standardní skříň

Skříňka s integrovaným podstavcem a jedněmi nebo dvěma dveřmi na výšku. Dveře mají držáky štítků a drážky pro větrání. Vybavena cylindrickým zámkem pro systém hlavního klíče. Vnitřní prostor: Tyč na oděvy se třemi háčky. Plné skříně mají také polici na čepice.

Šatní skříňka CLASSIC Z - úspora místa díky dvěma skříňkám v jedné

Skříně Z jsou dvě plné skříně na místě jedné. Tato skříň Z má stejné vlastnosti jako skříň na oblečení CLASSIC v provedení plné skříně s plochou střechou, ale je vybavena pouze závěsnými háčky.

Šatní skříňka CURVE - elegantní a chytrý úložný prostor

Skříňka se zakřivenými dvířky v kovové barvě. Můžete si vybrat mezi plnými skříňkami a malými skříňkami s přihrádkami se dvěma až čtyřmi dvířky na výšku. Skříňky mají větrací otvory v horní a dolní části a zarážky dveří v úhlu 90°. Lze doplnit volitelnými podstavci. Zámky se prodávají samostatně, vyberte si podle svých potřeb. Interiér: Vnitřní prostor skříněk je tvořen z několika dílů, které jsou součástí skříňky: Integrované dveřní přihrádky. Police na čepice a tyč na oděvy se dvěma kotvícími háčky ve skříňkách s jedněmi a dvěma dveřmi na výšku.

Šatní skříň QBUS

Moderní skříň v různých provedeních vhodná pro osobní skladování oblečení i věcí. Skvěle se hodí například do veřejného prostředí. S cylindrickými zámky.