Zahradní nábytek pomůže vyplnit prostor před kancelářemi

Zahradní nábytek může vyplnit prostor před kancelářemi

Nejen vybavení kanceláří, ale i zařízení prostoru před budovou může být zásadní pro spokojenost zaměstnanců. V létě rádi posedí na venkovních křeslech a využijí i stojany na kola.

Vaši firmu nereprezentují jen zasedací místnosti, recepce a kanceláře. Záleží i na okolí kancelářské budovy či sídla firmy. Každý návštěvník, klient či obchodní partner si jeho stavu všimne. Vzhled a vybavení tohoto prostoru navíc působí i na zaměstnance, kteří jej vídají a využívají denně. Uvažujte proto o kultivaci plochy před budovou a doplňte ji užitečným vybavením.

Stojany na kola umístěte pod stříšku

Část zaměstnanců se do práce pravděpodobně dopravuje na kole. Kde jej ale uskladňují? Nemají-li k dispozici stojan na kola nebo kolárnu, pravděpodobně jej s sebou berou až do kanceláře, kde může překážet ostatním. V deštivých dnech se navíc kvůli kolům může na recepci, ve výtahu nebo v kanceláři objevovat víc vlhkosti a bláta než obvykle. Řešením je umístění kvalitního stojanu na kola před budovou.


Můžete vybírat z různých typů stojanů, které se liší svým vzhledem, funkcemi i kapacitou. Vyplatí se nejprve zjistit, kolik zaměstnanců by stojan využívalo. Část z nich možná v současnosti do práce jezdí hromadnou dopravou jen proto, že stojany nejsou k dispozici.


S ohledem na požadavky pak vyberte konkrétní model a potřebný počet kusů. Některé stojany lze připevnit k zemi, jiné snadno přišroubujete ke zdi. Je-li to možné, volte místo se zastřešením, které kola ochrání před deštěm.

Venkovní posezení v křesle pomůže dobít energii

Když zavládne teplejší počasí, zaměstnanci si pravděpodobně rádi dojdou odpočinout na čerstvý vzduch, kde se třeba naobědvají nebo si vypijí kávu a na chvíli opustí pracovní starosti. Pokud vaše kancelář nedisponuje terasou, můžete zaměstnancům vytvořit příjemné posezení před budovou.


Stačí pořídit kvalitní a odolný zahradní nábytek a doplňky: křesla, klasické či barové stoly a židle, slunečníky a popelníky. K večeru nebo během chladnějších dní najdou své využití i deky nebo třeba elektrický přímotop.

Zaměstnanci se zdržují i před budovou, vytvořte jim zázemí

Venkovní vybavení kanceláře nezanedbávejte, obzvlášť v teplejších měsících bývá prostor před budovou hojně využíván. I krátký pobyt na čerstvém vzduchu dokáže zahnat únavu a přispět k lepší náladě a následně i vyšší pracovní výkonnosti.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...