Klasická moderní kancelář

Klasická moderní kancelář

Klasická kancelář je určena pro ty, kteří potřebují k výkonu své práce stálé pracoviště. Moderní kancelář je navržena pro osobní schůzky, spolupráci a společenské prostory a nabízí flexibilitu v podobě pružné pracovní doby, která odpovídá měnícím se potřebám. Abychom vám pomohli zorientovat se v tomto způsobu práce, připravili jsme pro vás startovací sadu rozhovorů a článků, jakož i průvodců a šablon, ze kterých si můžete libovolně vybírat a přizpůsobit je své nové kanceláři.

Z pohledu lidských zdrojů

Zeptali jsme se odborníka na lidské zdroje, naší HR manažerky, jaké je to dnes pracovat v tradiční kanceláři. Podívejte se na odpovědi a tipy Else-Marie na některé klíčové otázky.

Návrat z home office do klasické kanceláře

Připravili jsme pro vás naše nejlepší tipy pro úspěšný návrat do kanceláře po delší době na home office. Článek si můžete přečíst na odkazu níže.

Hodnotící dotazník pro klasickou kancelář

Jak se vaši zaměstnanci cítí při práci v tradiční kanceláři? Připravili jsme pro vás hodnotící dotazník, abychom vám pomohli zjistit, co se vašim zaměstnancům na jejich práci líbí a co ne. Můžete si dotazník libovolně upravit a na základě jeho výsledků pak provést změny v nastavení práce v klasické kanceláři.

Je pro vás klasická kancelář novinkou?

V posledních letech nastoupilo do firem mnoho nových zaměstnanců a čerstvých absolventů, kteří zahájili svou kariéru stylem home office. Co by měl mít na paměti ten, kdo je zvyklý pracovat výhradně z domova, když najednou začíná pracovat v klasické kanceláři? Přečtěte si naše tipy pro hladký přechod do nové kanceláře.

Personer som står vid ett bord

Čtyři tipy pro interiérový design kanceláře

1.

Zkontrolujte úroveň hluku a ujistěte se, že místnost má dobrou akustiku. Během online schůzek se kolegové mohou navzájem rušit vyšší hladinou hluku, což může způsobit horší soustředění. Pomocí akustických zástěn, akustických stěnových panelů a rostlin (živých i umělých) můžete snížit hladinu hluku v kanceláři a vytvořit příjemné pracovní prostředí.

2.

Sociální interakce je hnací silou, která přivádí mnoho lidí do kanceláře - to, jak jsou uspořádána vaše pracovní místa, váš styl práce a kdy a kde se setkáváte, hraje důležitou roli v uspořádání interiéru a rozmístění nábytku. Příjemné pracoviště má pozitivní vliv na produktivitu, efektivitu a vytváří pocit sounáležitosti. Možná by vaše kancelář potřebovala novou odpočinkovou místnost?
Paravány a tlumiče hluku
Paraván ZONE.
5 805 Kč
Vybavení pro recepce a salonky
Prohlédněte si naši nabídku pro recepce a salonky.

3.

Zajistěte, aby si zaměstnanci mohli udržovat odstup v prostorách, kde se současně pohybuje mnoho lidí, například v jídelně.

4.

Pracoviště je často vnímáno jako místo setkávání a potřeba menších zasedacích místností vzrostla. Díky většímu počtu menších zasedacích místností lze usnadnit spolupráci mezi kolegy a uskutečnit schůzky s externími i interními zaměstnanci, aniž by byli rušeni kolegové.
Potřebujete inspiraci, radu nebo praktickou pomoc s vybavováním vašeho pracoviště? Kontaktujte nás a my vám pomůžeme vše zrealizovat.

Pomoc při navrhování interiérů

Telefon
+420 283 933 763
Mail

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...