Pět tipů pro úspěšný přechod do klasické kanceláře

Pět tipů pro úspěšný přechod do klasické kanceláře

Pokud jste dlouho pracovali na dálku nebo v hybridní kanceláři a chystáte se vrátit do fyzické kanceláře, je dobré se zamyslet nad tím, jak vytvořit inspirativní a osvěžující pracovní prostředí. Zde jsou naše tipy pro úspěšný přechod do nové kanceláře.

1. Naplánujte si v kalendáři společenské aktivity

Například posezení u kávy jako stálá týdenní aktivita v kalendáři vašich zaměstnanců jim poskytne něco zábavného, na co se mohou těšit, odpočinek od práce a čas na socializaci, vzájemné poznávání a vytváření pocitu komunity. Díky tomu, že ji máte naplánovanou v kalendáři, je přirozenou součástí pracovního týdne.

2. Vylepšete svou kancelář nábytkem, který odráží kancelář budoucnosti.

Návrat do kanceláře s novými potřebami může být náročný. Více konferenčních místností, salonek pro kreativní schůzky a adaptovaný kancelářský nábytek jsou jedním ze způsobů, jak vyhovět novým potřebám práce z domova. Pokud není k dispozici dostatek prostoru, mohou toto prostředí vytvořit jiná řešení, například nábytek a vybavení v podobě paravánů a křesel.

3. Nabídka flexibility

Velkou změnou při návratu do kanceláře je to, že už nemáte takovou flexibilitu jako dřív. Jedním ze způsobů, jak se s tím vypořádat, může být nabídka flexibilní pracovní doby, aby zaměstnanci měli pocit, že se jim daří skloubit osobní a pracovní život. Mezi oblíbené návrhy patří pružná pracovní doba na dvě hodiny ráno mezi 7:00 a 9:00 a dvě hodiny odpoledne mezi 16:00 a 18:00.

4. Průběžně vyhodnocujte

Sledujte vývoj pracovního prostředí a nálady. Rozesílejte zaměstnancům průzkumy, abyste získali lepší představu o tom, co jim chybí nebo čeho si cení, abyste se mohli přizpůsobit a reagovat na stávající i nové potřeby. Od pocitu pohody přes vybavení kanceláří až po školení, které vašim zaměstnancům možnost rozvoje.

5. Pravidla komunikace

Vytvořte jasné komunikační a sociální ptravidla, která se snadno dodržují. Ať už jde o to, jak a kdy nerušeně pracovat nebo jak vést schůzku, pokyny a struktura jsou užitečné a nezbytné pro příjemné pracovní prostředí v kanceláři.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.