Tipy, jak se chránit a držet si bezpečný odstup

Tipy, jak se chránit a držet si bezpečný odstup

Boj proti koronaviru pokračuje. Pandemie a s ní související omezení se dotýkají nás všech a nikdo neví, co nás čeká dál, kromě toho, že se v dohledné budoucnosti budeme muset i nadále chránit a dodržovat přísnější hygienická pravidla. Jedním ze základních preventivních opatření je udržování bezpečného odstupu od ostatních osob, na veřejnosti i v zaměstnání. Pro tento účel skvěle poslouží běžné paravány a stolové přepážky. Čtěte a nechte se inspirovat.

Bezpečná vzdálenost na pracovišti

Paravány a stolové přepážky se v kancelářích vyskytují celkem běžně. V kancelářích typu open-space poskytují více soukromí, některé zároveň účinně pohlcují zvuk. V současné době také pomáhají držet si odstup. Interiéroví návrháři to posunují ještě o krok dále tím, že ruší běžná seskupení stolů a oddělují je od sebe. Větší vzdálenost mezi stoly přináší zaměstnancům více bezpečí.

 

Paravány mezi kancelářskými stoly

 

Jak si udržet bezpečnou vzdálenost v čekárně

V čekárně u lékaře nebo na recepci běžně sdílíme prostor s ostatními. Dnešní doba je však jiná a i na těchto místech je důležité dodržovat odstup. Pomoci nám mohou opět paravány, které stačí jednoduše umístit mezi jednotlivé židle, křesla a pohovky. Jednoduché a rychlé řešení, které zvýší bezpečí všech návštěvníků a pacientů.

 

Využití paravánů v čekárně a na recepci

 

Paravány pomohou v kavárně i restauraci

Totéž platí pro restaurace, bary a kavárny, kde je plná místnost obvykle vnímána jako něco pozitivního, něco, co přispívá k dobré atmosféře. Avšak v dnešních dnech na to řada lidí pohlíží jinak. Obávají se zvýšeného rizika nákazy a pokud nejsou stoly dostatečně oddělené, do restaurace raději nejdou. Obyčejný paraván mezi stoly může nakonec návštěvníkům stačit k tomu, aby si mohli v klidu užít to, co je sem přivedlo: jídlo, pití a příjemnou společnost.

 

Přepážky mezi jídelními stoly v restauraci


Potřebujete poradit s výběrem? Kontaktujte nás!

Stolové paravány

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...