Magnetická tabule v kanceláři

Nástěnku, magnetickou tabuli a další praktické doplňky v officu využijete

Základní vybavení kanceláře už máte a nyní uvažujete o doplňcích? Několik praktických vychytávek, na které jste možná ani nepomysleli, dokáže kancelář ještě vylepšit.

Prázdné stěny místností lze oživit třeba fotografiemi a různými dekoracemi. Přemýšlejte ale o prvcích, které lze i prakticky využít – ať už k práci či zábavě ve chvílích oddechu.

Zanechávejte si navzájem vzkazy, které potěší

Magnetická tabule by měla být součástí každé kanceláře. Lze ji použít k rychlému záznamu zajímavých myšlenek nebo třeba k informování ostatních kolegů o vývoji zakázky. Zaměstnanci ji ve volnějších chvílích mohou využít i k oddechovým hrám nebo kresbám pro radost či motivačním vzkazům a poděkování.


Fixy určené na bílé tabule seženete v mnoha zajímavých barvách. Kromě klasické černé, červené, zelené a modré můžete použít třeba fialovou, růžovou nebo oranžovou. Díky pestrým obrázkům a vzkazům bude celá místnost působit barevněji. Navíc lze na tabuli připevnit pomocí magnetu například fotografie z firemního večírku.

Šuplíkový kontejner zajistí větší pořádek na stole

Podobně poslouží také nástěnka – vybírejte z různých typů a velikostí. Klasikou je korková nástěnka s dřevěným rámem. Takový model se díky svému vzhledu hodí do kanceláří založených na přírodních materiálech. Zvolit můžete třeba i variantu s kovovým rámem a plstěnou nebo textilní výplní. Některé paravány taktéž využijete jako mobilní nástěnku.

Nedokážete-li se rozhodnout, zda vybrat bílou magnetickou tabuli nebo nástěnku, zvolte jejich kombinaci. Polovinu výplně rámu může tvořit textilie a tu druhou bílá tabule.

Vzhledu kanceláře i produktivitě práce pomůže čistší, uklizenější prostředí včetně stolů. To umožní šuplíkový kontejner. Konečně bude kam uklidit veškeré dokumenty, kancelářské potřeby a další nezbytnosti. Pro větší položky, jako jsou třeba šanony, je tu kancelářská skříň.

V kanceláři byste se měli cítit příjemně

Kancelář by neměla být pouze místem, kam si zaměstnanci chodí odpracovat to nejnutnější a kde se vlastně necítí dobře. Díky několika vychytávkám ji můžete snadno proměnit k lepšímu. Zeptejte se pracovníků, co jim v kanceláři ještě chybí.

Tabule a paravány

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...