Návrh interiérového designu kanceláře

AJ Produkty podporují nové talenty interiérového designu

Interiérový design je oblast, které se ve společnosti AJ Produkty dlouhodobě věnujeme. Mnohé naše produkty pro vybavení kanceláří, institucí, hotelů, ale i skladů a dílen, jsou vlastní výroby. Naším cílem není pouze produkty prodávat, ale zároveň inspirovat k vytváření ucelených interiérových koncepcí. 

Začalo to nenápadně

Nedávno nás oslovili studenti ze Střední školy designu interiéru Kateřinky. Z původní prosby o podporu maturitního plesu se nakonec zrodil společný projekt. Škála výrobků, kterou společnost AJ Produkty nabízí, je široká a my se snažíme, aby si klient nemusel pouze kupovat jednotlivé kusy nábytku, ale aby mohl maximálně využít potenciál veškerých kombinací a variabilitu produktů.

Naše produktové řady přímo vybízí k sestavování interiérových návrhů kanceláří, veřejných institucí nebo třeba hotelových recepcí. A to byl právě základ myšlenky na spolupráci – nechat pracovat kreativitu studentů a umožnit jim vytvořit vlastní vizualizaci takových prostor.

Dostat se do povědomí mladým talentům se vyplatí

Spolupráce s mladými talenty a motivace k využití inovativních postupů při vybavovaní interiérů je jedním z našich cílů.
V tomto případě dostali studenti za úkol vytvořit návrh kancelářských prostor za pomocí výrobků z portfolia AJ Produkty. Při navrhování měli k dispozici 3D vizualizace našich produktů, tzv. BIM objekty. Mohli si tak vyzkoušet jeden z efektních pracovních nástrojů, se kterým se jako budoucí interiéroví specialisté určitě budou setkávat.
Považujeme za klíčové, aby nejenom mladí budoucí designéři dostali do povědomí naši značku a naše produkty. Jedná se o ideální příležitost pro následnou profesionální spolupráci. Pro firmy je obecně velký benefit, připraví-li si absolventa k obrazu svému již během studia. Škola se naopak díky firmě může dostat k nejnovějším technologiím a je v kontaktu s tím, co se v jejím oboru děje.
Spolupráce s firmou AJ Produkty nám přinesla novou zkušenost, která je velkým přínosem pro budoucí práci designéra. Díky tomu, že v zadání jsme měli volnou ruku, dostali jsme možnost využít kreativitu a schopnost tvoření v profesionálním softwaru, a vytvořit tak osobitý interiér.
Daniela Doubravská, studentka školy Kateřinky
Vybavení odpočinkové místnosti

Vytváříme prostor, kde by se nám samotným dobře pracovalo

Studenti liberecké střední školy dostali za úkol navrhnout design open-space kanceláře, která bude v co největší míře vybavena nábytkem a doplňky od AJ Produkty. Nejprve se seznámili s naším sortimentem a poté se pustili do vytváření vlastních návrhů. V nich mohli použít libovolné výrobky z naší nabídky od psacích stolů, zásuvkových kontejnerů a kancelářských židlí přes křesla, sedačky a konferenční stolky do vstupních prostor až po jednací stoly a konferenční židle do zasedacích místností.

Ručně kreslené skici pak převedli do vizualizačního softwaru a s využitím našich BIM objektů vytvořili profesionální 3D návrh interiéru.
Studenti libereckého gymnázia Kateřinky navrhují kancelářské prostory pro AJ Produkty
Studenti při tvorbě návrhu
Ze zdařilého návrhu, který zde zveřejňujeme, je na první pohled zřejmé, že studenti pojali celý projekt komplexně. V interiéru moderní kanceláře, která je rozdělena do několika zón, se nachází pracovní místa oddělená stolovými paravány, odpočinkový kout s křesly a sedačkami, který může kromě oddechu sloužit i k neformálním schůzkám, dále dvě zasedačky s velkými jednacími stoly, kuchyňský koutek, stoly na stolní tenis pro příznivce aktivního odpočinku a také vstupní prostory s recepčním pultem a stylovými křesly pro hosty.

Výstupem z celého projektu jsou velmi povedené 3D vizualizace těchto budoucích adeptů zajímavého oboru, pro které to byl určitě cenný zážitek. A pro naši společnost příslib, že budou šířit jméno naší značky ve svých budoucích povoláních.


Také byste chtěli spolupracovat s AJ Produkty? Níže uvádíme několik výhod, proč se spolupráce s námi vyplatí:

 - velký výběr BIM objektů pro segment kanceláří, jídelen, skladů, dílen i škol
- většinu nábytku si navrhujeme a vyrábíme sami ve vlastních závodech na Slovensku, v Polsku a Litvě
- výhodné podmínky pro klienty při zařizování interiérů
- vlastní showroom v Praze
- odměna pro vás za zprostředkování prodeje


Spolupráce úspěšně završena

Projekt, který začal nenápadnou prosbou o podporu maturitního plesu, vyústil nakonec ve velmi zajímavou spolupráci v oblasti interiérového designu. Naznačuje, jak dnešní mladá generace uvažuje o využití pracovních prostor 21. století, kde je místo pro všechny typy aktivit tak, aby se zde každý cítil dobře. My v AJ Produkty jsme velmi rádi, že můžeme k tomu trendu také přispět.

A jak dopadl maturitní ples mladých designérů? Obrázek prozradí víc než slova...



PODĚKOVÁNÍ

Tímto bychom chtěli poděkovat Střední škole designu interiéru Kateřinky - Liberec, s.r.o. za velmi plodnou spolupráci a kvalitní grafické návrhy. 

Odkazy na sociální sítě školy
YouTube
Instagram 
Facebook

 

Chcete vědět více?

Vyplňte následující formulář a my se vám během následujících 2 pracovních dnů ozveme.
Typ organizace
Vaše zprávaPřílohy
Kliknutím na tlačítko "Odeslat" souhlasíte s Ochranou osobních údajů.