Šlapací trenažér

Skládací

Číslo výrobku: 23403
  • Skládací
  • Postaví se pod stůl
  • Snadné použití
Pohodlný šlapací trenažér, který se umisťuje pod stůl a lze jej používat s běžnou židlí ve třídě. Toto stolní kolo je chytrým řešením, jak žáky během dne přimět k většímu pohybu. Snadno se používá, je tiché a nezabírá mnoho úložného prostoru.
1 695 Kč
bez DPH
Ověřování předpokládaného termínu dodání...
Záruka 7 let

Popis

Je důležité, aby děti byly během dne aktivní. Šlapací trenažér je jednoduchý a zábavný způsob, jak žáky přimět, aby se při práci ve škole hýbali.

Tento trenažér se umisťuje pod lavici a žáci jej mohou používat, zatímco sedí na běžné židli ve třídě. Výšku lze nastavit tak, aby vyhovovala žákovi, takže může hned začít šlapat.

Pokud studenti budou během vyučování používat šlapací rotoped, zvýší se jejich krevní oběh, což zvyšuje hladinu kyslíku v mozku a zlepšuje jejich schopnost soustředit se. Zároveň získají každodenní pohyb. To je obzvláště důležité v dnešní společnosti, kde je dlouhé hodiny sezení v klidu zcela běžné. Mnoho dětí ve volném čase příliš necvičí, takže rotoped je zábavný a účinný způsob, jak je udržet v pohybu. Trenažér si žáci rychle oblíbí!

Šlapací trenažér lze snadno nastavit podle výšky uživatele, což umožňuje jeho používání mnoha žákům. Doporučuje se pro studenty vysoké 140 až 160 cm. Dá se jednoduše složit a přenášet a nezabere mnoho místa při skladování. Otáčením nastavovacího knoflíku uprostřed je také možné měnit odpor pedálů.

Pedály jsou navrženy tak, aby bylo možné trenažér používat na desce stolu pro cvičení paží. Pokud má být použito pro cvičení paží, stačí jej umístit na desku stolu a nastavit tak, aby vyhovovalo uživateli.

Dokumenty ke stažení

Pokyny k údržbě

Parametry

  • Materiál:Ocel
  • Doporučený počet osob k sestavení:1
  • Přibližná doba potřebná k sestavení (na osobu):5 Min
  • Hmotnost:2,5 kg