Muž si prohlíží úložné prostory QBUS

QBUS – úložné prostory pro celé pracoviště

Flexibilní nábytková série, která umožňuje optimální uspořádání jednotlivých prvků v prostoru - to je QBUS. S naší řadou úložných modulů QBUS můžete vybavit celé pracoviště jednou a tou samou řadou, a vytvořit tak unikátní řešení interiéru, kde úložné prostory a design jdou ruku v ruce.
Dva lidé sedí v kanceláři a mluví spolu

Od vchodu až k psacímu stolu

Při vývoji série úložných prostor QBUS jsme vycházeli z myšlenky vytvořit řadu, která splní téměř všechny potřeby úložných prostor, které můžete ve firmě mít. Velké nebo malé, začínající nebo rostoucí. S řadou QBUS máte k dispozici kompletní sadu úložného nábytku, kde si můžete vybrat od klasických regálů a skříní až po třídiče pošty a kombinovaný nábytek s posezením. Výhodou QBUS je, že s jednou a tou samou řadou máte úložné prostory pro vše od doplňků pro recepční u vchodu přes materiály, které denně používáte v kanceláři, až po uzamykatelné skříňky pro skladování osobních věcí.

Anna Helgesson, která je produktovou manažerkou pro společné prostory ve společnosti AJ Produkty, viděla potřebu úložné řady, která by propojovala kanceláře a společné prostory.

- Ve stále více digitalizované společnosti, kde firemní kanceláře a společné prostory rostou společně, jsme chtěli řadu nábytku, která by tuto poptávku dokázala uspokojit. Například pevné kancelářské prostory již nejsou samozřejmostí, a pak je tu další potřeba osobních úložných prostor, a to jednak pro osobní věci, ale také notebooky a kancelářské příslušenství.
Dva lidé sedí na kancelářských židlích u svých stolů a povídají si.

Kombinujte podle vlastního uvážení

Řada QBUS má v zásadě nadčasový design, díky kterému ji lze snadno umístit a začlenit do stávajícího prostředí. Klíčem k tomuto mimořádnému dojmu je široká škála modelů QBUS, která umožňuje sestavit individuální kombinaci nábytku, která vyčnívá z davu. Se sérií QBUS neexistují žádná pravidla ohledně způsobu vybavení; můžete si vybrat takové řešení interiéru, jaké chcete a potřebujete, podle svých potřeb a vkusu.

Se systémem QBUS existuje tolik možností, že se nám všechny nevejdou na naše webové stránky. Obraťte se na naše obchodní zástupce a svobodně si vyberte mezi barvami, úchytkami a podstavci a zařiďte si kancelář podle svých představ!

Mobildagis
Lidé budou vždy potřebovat úložiště, ale jejich potřeba už není stejná a bude se měnit. Chceme být v čele, pokud jde o produkty pro pracoviště budoucnosti.
Anna Helgesson, produktový manažer ve společnosti AJ Produkty

Design přímo z Halmstadu

QBUS se navrhuje přímo v naší centrále v Halmstadu. Tvoří ho naše vlastní designérka Cecilia Stööp spolu s externím designérem Mikaelem Warnhammarem. Jednou z velkých výhod vlastního oddělení designu je, že naši designéři mohou společně s produktovými manažery a vývojáři zkoumat nové potřeby v našem sortimentu, věnovat delší čas výrobnímu procesu a při navrhování nových výrobků se věnovat podstatným detailům.

Osoba sedící u stolu a pracující na počítači

Výroba ve vlastní továrně

Veškerý nábytek série QBUS je schválen podle normy EN16121, což je evropská norma pro úložný nábytek ve veřejném prostředí. QBUS je vlastní vyvinutý produkt, který se vyrábí v naší vlastní továrně, což znamená, že naqd ním máme plnou kontrolu od náčrtu až po hotový výrobek.

Více inspirace ze série QBUS