Krásného Valentýna!

Krásného Valentýna!

Záleží nám hlavně na pohodlí, ergonomii a efektivitě. Každý den, po celý rok. Tento týden však zvláštní pozornost směřujeme k výrobkům, které Vám mohou pomoci k lásce! Všem, kdo v srdci chovají vřelé city k někomu z kolegů, přejeme, aby našli odvahu je vyjádřit. Třeba zrovna u příležitosti svátku zamilovaných.

Lepší než se zakoktat

Padá na Vás při pomyšlení na oslovení své lásky nervozita? Bojíte se, že by Vám vyschlo v krku a z připravené řeči by nebylo nic? Nebo že by Vaše slova mohla být špatně pochopena? Jste normální! A nemáte se čeho bát, máme pro Vás řešení. Využijte flipchart nebo bílou tabuli, ideálně tu na kolečkách. Své sdělení napište a až budete s výsledkem spokojeni, přesuňte tabuli na místo, kudy objekt Vašeho zájmu prochází. Nebo rovnou před jeho/její stůl. A zakládáte-li si na dramatičnosti, sáhněte po oboustranné tabuli a ve správný okamžik ji otočte. A je to venku!

Nebýt všem na očích

Málokdo stojí při vyznávání citů o obecenstvo. Jak tedy v rušné kanceláři najít trochu soukromí? Možná už na Vašem pracovišti někdo na odstínění hluku i zvědavých očí myslel. Pak máte štěstí! A vy ostatní? Rychle si vyberte nějakou zástěnukancelářský paraván nebo alespoň stolovou přepážku.

Ve správném světle

Nic neudělá pro intimní atmosféru tolik jako správné osvětlení. Stačí, když si navzájem uvidíte do očí. Poklekání pod zářivkou nebo LED lampou, která se spíš hodí pro chirurgickou operaci, rozhodně nedoporučujeme. Zhasněte hlavní stropní svítidla a vsaďte na jemnější osvětlení, jako jsou stojací a stolní lampy Dome či Picasso. Chybu neuděláte ani se závěsným svítidlem Stream.

Posezení pro dva

Pokud jste zamilovaní až po uši, je vám asi jedno, na čem sedíte, ale komfortem rozhodně nezkazíte nic! Podívejte se, třeba vám padne do oka klasická pohovka Neo s hranatými tvary, stylová sedačka Clear s možností integrovaného USB konektoru v područce nebo křesla Close, díky jejímž oblým tvarům si budete připadat jako v objetí. Nenahraditelnou roli může hrát akustická pohovka Hush, která je ostrůvkem klidu a soukromí i uprostřed jinak rušné místnosti. Díky vysokým stěnám totiž budete hned ze tří stran zvědavým zrakům skryti.


Hodně štěstí!

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...