Dílenský vozík a skříň pomohou vybavit váš autoservis

Dílenský vozík a skříň pomohou vybavit váš autoservis

Zařizujete opravnu či servis? Ať už půjde o automobily nebo drobnou elektroniku, existuje několik záležitostí, které by neměly chybět v žádném druhu servisu.

Možná až postupně zjistíte, co všechno budete ke své práci ještě potřebovat. Máme pro vás ale několik tipů na vybavení, které určitě využijete. Usnadněte a zefektivněte si práci díky těmto vychytávkám.

Na vozíku můžete provádět drobné opravy

Ve větších opravnách a servisech je často potřeba přenášet několik druhů nářadí dle toho, kde jsou zrovna potřeba. Zapomeňte na nošení těžkých brašen nebo kufříků. Elegantním řešením bude vozík na nářadí.

Do jeho úložného prostoru, který bývá tvořen zásuvkami a skříňkami, snadno naskládáte vše, co můžete potřebovat. Nářadí pak snadno a bez námahy převezete k opravovanému předmětu. Horní desku vozíku navíc využijete jako praktickou pracovní plochu pro drobné opravy.

Dílenskou skříň lze bezpečně uzamknout

Nářadí byste měli skladovat efektivně. S organizací ručního nářadí pomohou nástěnné panely, které snadno připevníte na zeď. Do otvorů v panelu pak lze umístit různé háčky a držáky, na něž zavěsíte třeba kleště, kladivo či francouzské klíče. Veškeré nářadí bude na očích a po ruce.

Další variantou organizace nářadí je dílenská skříň. Její vnitřní uspořádání umožňuje rozdělit nářadí dle typu využití a lze v ní skladovat i součástky. Skříně bývají odolné a hodí se právě do dílen, ale i do továren a dalších prostředí. Jednou z výhod dílenských skříní je uzamykatelnost. Dražší nářadí tak ochráníte před neoprávněnou manipulací.

Policový regál pojme nářadí i součástky

Potřebovat budete také dostatek úložného prostoru na součástky i opravované položky. Hodit se tedy může třeba policový regál. Výšku jednotlivých polic lze většinou měnit dle potřeby, nepřekračujte ale jejich deklarovanou nosnost. Některé modely regálů také umožňují připojování přídavných sekcí, díky čemuž můžete vytvářet stabilní regálové systémy.

Provozujete-li autoservis, využijete i speciální regály na pneumatiky. Ty mohou mít několik úrovní, které lze snadno přizpůsobit individuálním potřebám. Regál nabízí vysokou kapacitu a nosnost. Díky tomu, že je vytvořen přímo pro skladování standardních pneumatik, dokáže efektivně využít prostor.

Vybavte svůj servis kvalitními kousky

Různé vybavení lze postupně dokupovat dle toho, co zrovna potřebujete. Základním vybavením by ale vaše opravna měla disponovat od počátku. Při výběru se soustřeďte na kvalitu a deklarovanou životnost.

Vybavení autoservisu

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...