Židle do vaší kanceláře a jak ji vybrat

Židle do vaší kanceláře a jak ji vybrat

Práce v kanceláři obvykle znamená strávit většinu času sezením na kancelářské židli. Proto je velice důležité, aby vám židle z hlediska ergonomie, komfortu a funkcí vyhovovala a abyste se v ní cítili opravdu dobře. V následujících řádcích bychom vám rádi představili některé z našich židlí – objevte mezi nimi svého favorita!

Pro krátkodobější sezení:

Kancelářská židle Perry – Jednoduchá kancelářská židle s mírně vyšším opěradlem a konstrukcí neobsahující součástky, které by se mohly časem uvolnit. Má odolný látkový potah a její sedák a opěradlo si lze přizpůsobit zmáčknutím příslušných tlačítek. Kancelářská židle Derry je vhodná na krátkodobé sezení, představuje ideální volbu pro ty, kdo v práci sedí max. 4 hodiny denně.


Kancelářská židle Milton – Moderní kancelářská židle Milton je vybavená synchronním mechanismem, který umožní, aby sedák a opěradlo kopírovaly vaše pohyby a přispívá tak k lepší a ergonomičtější poloze těla během sezení a zdravějšímu krevnímu oběhu. Područky a výška sedáku jsou nastavitelné - můžete je přizpůsobit vaší tělesné výšce a dopřát tak tělu lepší oporu při delším sezení.

Pro několikahodinové sezení v kuse:

Kancelářská židle Liverpool – Technologicky vyspělá a přizpůsobitelná kancelářská židle Liverpool je přímo určena k dlouhodobému používání. Ideálně se hodí do běžné kanceláře i do opravdu náročného prostředí jako jsou např. kontrolní místnosti. Certifikát na 24hodinové sezení zajišťuje, že židle poskytuje nejvyšší možné pohodlí po opravdu dlouhou dobu užívání. Kancelářská židle Liverpool má několik možností nastavení a ergonomických funkcí, pomocí nichž ji můžete přizpůsobit na míru vašemu tělu. Patří mezi ně nastavitelné opěradlo, sedák s nastavitelnou výškou a sklonem, výškově polohovatelná opěrka hlavy, bederní opěrka s regulovatelnou mírou nafouknutí a v neposlední řadě i sklopné područky.

Kancelářská židle Ramsey – Židle s certifikací pro 24hodinový provoz. Zaručuje maximální komfort a ergonomickou pracovní polohu, hodí se tedy pro dlouhodobé sezení na nejrůznějších dispečincích apod. Disponuje mnoha možnostmi přizpůsobení: sedák má nastavitelnou výšku, hloubku a sklon, dále je tu houpací mechanika s nastavitelnou mírou protiváhy, nastavitelná opěrka hlavy, nafukovací bederní opěrka a sklopné područky.

Pro časté střídání pracovní polohy:

Balanční stolička Chester – Balanční stolička Chester pro aktivní sezení vám pomůže posilovat svaly a udržovat tělo aktivní. Navíc je velice pohodlná díky zabudovanému míči Pilates, který se dodává i s pumpičkou pro jeho nafouknutí. Při sezení na míči je tělo neustále v pozoru, je třeba přirozeně udržovat rovnováhu, což přispívá k lepšímu držení těla a krevnímu oběhu, navíc se tím cvičí klíčové svalstvo a snižuje celková zátěž na tělo. Balanční stolička Chester je i stylovým doplňkem interiéru – perfektní do moderně zařízené kanceláře!

Balanční stolička Acton – Cenově výhodná balanční židle s možností nastavení výšky. Díky unikátnímu designu při sezení vůbec nezaregistrujete, že posilujete! Využití najde u pracovního stolu i při jednáních. Hodí se jak ke klasickému, tak k barovému stolu. Pohodlná balanční stolička do každé kanceláře či zasedačky! Tato aktivní židle usnadňuje změny pracovní polohy, čímž podporuje krevní oběh a zlepšuje soustředění.

Židle s důrazem na ergonomické vlastnosti:

Kancelářská židle Cambridge – Kancelářská židle s bohatými možnostmi nastavení. Sedák lze zablokovat v šesti různých pozicích a opěradlo v pěti. Obojí samozřejmě může zůstat i volně pohyblivé. K maximálnímu pohodlí přispívají nastavitelné područky a opěrka hlavy. Pokud u pracovního stolu trávíte dlouhé hodiny, je pro vás tato židle ta pravá. Pohodlná kancelářská židle s několika ergonomickými funkcemi, které z ní dělají ideální volbu pro dlouhodobé sezení u stolu. Díky bohatým možnostem nastavení si každý uživatel židli snadno přizpůsobí do pohodlné a ergonomické pozice.

Pro aktivní sezení a procvičení svalstva:

Balanční židle Back App – Vyzkoušejte zcela nový způsob sezení s exkluzivní, ergonomickou stoličkou Back App! Stolička následuje vaše pohyby a přinutí vás k zaujetí lepší, aktivní a ergonomické polohy. Během sezení na stoličce Back App procvičujete svaly, které napřimují vaši páteř díky neustálému soustředění se na udržování rovnováhy a vzpřímené sezení. Studie prokázaly, že stolička Back App poskytuje zádovým svalům stejný druh fyzického procvičování jako například cyklistika, jízda na koni nebo pádlování na kajaku. Také bylo prokázáno, že lidé, kteří trpí bolestmi zad, pocítili během sezení na stoličce Back App větší zlepšení svých potíží než při sezení na jiných židlích. Sklon židle lze snadno nastavit otáčením červeným míčem na konstrukci.


Stolička Pilates Bristol – Stolička Pilates Bristol je dobrou volbou pro ty, kteří shání židli na aktivní sezení. Má vzduchem plněný sedák, který působí velice podobně jako fitness míč, při sezení vás nutí držet trup ve zdravé, přirozeně vzpřímené poloze s mírným prohnutím v bederní oblasti zad, čímž vašemu tělu pomáhá lépe se soustředit. Se stoličkou Pilates budete aktivně posilovat zádové a bederní svaly i při kancelářské práci vsedě. Balanční stolička Bristol také působí preventivně proti bolestem zad, je skvělou alternativou ke konvenčním kancelářským židlím. Ideálně se hodí např. do zdravotnických zařízení nebo kadeřnických salónů, jelikož nabízí velkou svobodu pohybu.

Vybírejte z našich židlí

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...