Průvodce výběrem šatních skříněk

Průvodce výběrem šatních skříněk

V našem sortimentu naleznete širokou paletu šatních a odkládacích skříní vhodných na pracoviště a do nejrůznějších šaten. Vyrábí se v našich vlastních moderních závodech. Tím, že máme pod kontrolou celý proces od návrhu po hotový výrobek, můžeme zaručit tu nejvyšší kvalitu, krátké dodací lhůty i výhodnou cenu. Nabízíme jak kovové, tak laminované šatní skříňky, oboje v množství různých provedení – od základních modelů k exkluzivním skříňkám s praktickým příslušenstvím. Přinášíme přehled všech typů, abyste si snadno a rychle vybrali právě takovou skříňku, která vám bude dobře sloužit dlouhá léta.

Kovové šatní skříně


Odkládací boxy Cube – ideální na drobnosti
Malé odkládací skříňky vhodné na uložení mobilních telefonů, peněženek, klíčů a podobných drobností. Boxy je možné zavěsit na zeď nebo usadit na sokl. Dodávají se s cylindrickým zámkem.


Šatní skříňky Coach – když rozhoduje cena
Základní šatní skříňky za výhodnou cenu. Jsou buď nedělené nebo mají dvě oddělení nad sebou. Dodávají se bez soklu. Zámky se prodávají samostatně, abyste si mohli vybrat takový, který bude nejlépe splňovat vaše požadavky.
Vnitřní výbava: šatní tyč se dvěma háčky. V nedělených skříních je navíc polička.


Šatní skříňky Campus – osvědčená klasika
V řadě Campus jsou k dispozici dva typy skříní – nedělené a se dvěma odděleními nad sebou. Oba mají integrovaný sokl, ve dveřích větrací otvory a rámeček na štítek. Dodávají se s cylindrickým zámkem se systémem hlavního klíče.
Vnitřní výbava: šatní tyč se třemi háčky. V nedělených skříních je navíc polička.


Šatní skříňky Classic – bohatá řada splňující většinu běžných požadavků
Řada Classic čítá mnoho různých modelů, od nedělených šatních skříní po odkládací skříňky se dvěma až šesti odděleními nad sebou. V horní a spodní části všech typů skříněk jsou větrací otvory. Skříňky mají gumové dorazy zaručující tiché zavírání. Nedělené skříně jsou vybaveny omezovačem otvírání, který nepustí dveře víc než do 90°. Vybrat si můžete mezi skříňkami s rovnou či šikmou střechou. Druhé jmenované jsou připraveny pro napojení na ventilační systém. Skříňky Classic je možné doplnit různými podstavci a dalším příslušenstvím. Zámky se prodávají samostatně, abyste si mohli vybrat takový, který bude nejlépe splňovat vaše požadavky.
Vnitřní výbava: šatní tyč se dvěma dvojitými háčky. V nedělených skříních je navíc polička.


Šatní skříňky Classic Z – dvě skříňky na půdorysu jedné
Skříňky Z mají výhody širokých skříní, ale díky chytrému tvaru zabírají jen polovinu místa. Mají stejné vlastnosti jako šatní skříně Classic s rovnou střechou, ale vybaveny jsou pouze dvojitým háčkem.


Šatní skříňky Classic Combo – oddělené skladování
Skříňky Combo se skládají ze dvou oddělení svařených k sobě. Mají šikmou střechu a přípravu pro napojení na ventilační systém. Uzamykání obou dveří zajišťuje jeden lamelový zámek, který tak funguje jako centrální zámek. Skříňky jsou skvělé pro oddělení čistých a špinavých nebo suchých a mokrých oděvů.


Šatní skříňky Curve – elegance a praktičnost
Skříňky s konvexními dveřmi v metalických barvách. Jsou k dispozici jako nedělené šatní skříně a jako odkládací skříňky s dvěma až čtyřmi odděleními nad sebou. V horní a spodní části skříněk jsou větrací otvory a dveře mají omezovač otvírání. Skříňky můžete doplnit o různé podstavce. Zámky se prodávají samostatně, abyste si mohli vybrat takový, který bude nejlépe splňovat vaše požadavky.
Vnitřní výbava: přihrádka na vnitřní straně dveří. V nedělených skříních a skříních se dvěma odděleními na sebou je navíc polička a šatní tyč se dvěma dvojitými háčky.


Šatní skříňky Create Energy a Create Sign – design oceněný Red Dot Award 2015
Nedělené skříňky s mírně sešikmenou střechou, bytelnými panty a podstavcem s nohami. Ve dně a stropě skříní jsou ventilační otvory. Skříňky Create Energy mají navíc otvory i ve dveřích, které mají asymetrický sportovní design. Dveře skříněk Create Sign působí elegantně a minimalisticky i díky zapuštěnému madlu. Řada šatních skříní Create získala prestižní ocenění Red Dot Award 2015. Zámky se objednávají samostatně, abyste si mohli vybrat takový, který bude nejlépe splňovat vaše požadavky.
Vnitřní výbava: polička, šatní tyč se třemi dvojitými háčky a malá přihrádka. Samostatně lze objednat další perforované police.

Laminované šatní skříně


Šatní skříňky Class
Klasické nedělené šatní skříně vhodné do kanceláří, vstupních prostor apod. Dveře lze zavěsit jako levé nebo pravé. Dodávají se s cylindrickým zámkem.
Vnitřní výbava: polička a šatní tyč. Samostatně lze objednat přídavné police, prodávají se v balení po 4 kusech.


Šatní skříňky Cruise
Stylové skříňky s jedním nebo dvěma odděleními nad sebou a dvěma nebo třemi moduly vedle sebe. Dodávají se s cylindrickým zámkem.
Vnitřní výbava: polička a šatní tyč.

Vybírejte šatní skříňky

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...