Flexibilní regálový systém do skladu? Mix!

Flexibilní regálový systém do skladu? Mix!

Regálový systém Mix umožňuje snadnou adaptaci podle konkrétních potřeb. Propracovaný design, různé velikostní varianty a velké množství příslušenství z něj dělá efektivní úložné řešení pro všechny, kdo chtějí svůj prostor využít na maximum.

Regál Mix může být otevřený, částečně uzavřený či úplně uzavřený. Snadno se montuje a je velmi flexibilní, takže budou-li si to okolnosti žádat, můžete jej kdykoli rozšířit nebo pozměnit. Všechny části jsou z ocelového plechu s práškově lakovanou nebo galvanizovanou povrchovou úpravou.

Různé výšky, šířky a hloubky
Základem regálového systému Mix je samostatně stojící regál, tzv. základní sekce. K němu lze připojit libovolný počet sekcí přídavných, které mají na rozdíl od základní sekce pouze jeden koncový rám a otevřeným koncem se uchycují k již stojícímu regálu. Jelikož je regál k dispozici ve čtyřech různých výškách, šířkách a hloubkách, snadno si vyberete variantu, která se do vašeho prostoru nejlépe hodí.

Otevřené regály
Otevřené police a otevřené boční rámy ocení každý, kdo v první řadě potřebuje mít o uložených věcech dobrý přehled a mít k nim snadný přístup. Pro větší pořádek můžete polici rozdělit přepážkami.

Kombinované regály
Pomocí plných bočnic a zadního panelu snadno vytvoříte částečně uzavřený regál. Na drobnosti, které se nehodí skladovat v regálu, skvěle poslouží zásuvky, které lze navíc díky přepážkám rozdělit na menší oddělení. Věci, které potřebujete mít po ruce, mohou zůstat na snadno přístupných policích.

Uzavřené regály
Kromě plných bočnic a zadního panelu můžete regál doplnit i o dveře a získat tak uzavřený regál elegantní na pohled. Dveře se dodávají včetně uzamykatelné kliky se dvěma klíči. Skvěle se hodí do skladů i kanceláří.

Flexibilní police
Všechny police jsou výškově nastavitelné, sami si tedy můžete určit jejich rozestupy a využít tak prostor regálu na maximum. Polohu polic můžete měnit v 50mm intervalech. Budete-li potřebovat, můžete si samostatně dokupit další police – prodáváme je po 1 nebo v balení po 5 kusech.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...