Bílá tabule pro každého!

Bílá tabule pro každého!

Bílá tabule byla vynalezena v 60. letech minulého století a společnost AJ Produkty ji prodává už více než třicet let.

Najdete ji na nejroztodivnějších místech. Na toaletách se na ni píše, kdy byly naposledy uklizeny, na pracovištích hostí seznamy úkolů, které je potřeba udělat, v reklamní agentuře slouží k zapisování nápadů při brainstormingu a ve stájích připomíná krmení koní.

Nepřeberné množství modelů

Máme pro vás týdenní a měsíční plánovače pro přehledné vyznačení důležitých termínů.  Další specialitou jsou malé tabulky, jež poslouží například pro zanechávání vzkazů vedle dveří vaší kanceláře.

Pro vás, kteří hodně píšete

Je náplní vaší práce psaní, potřebujete často dělat náčrty nebo zapisovat myšlenky? Ideálním společníkem pro vás bude magnetická tabule o rozměrech 2000x1200 mm. Vejde se na ni všechno: psaní, kreslení i dokumenty uchycené pomocí magnetů.

Otočné tabule

Možná si před jednáním potřebujete dopředu připravit zápis, ale nechcete, aby si ho všichni přečetli dopředu. Využijte oboustrannou tabuli, díky které můžete text ukázat až v té správné chvíli. Druhou nepopsanou stranu můžete používat kdykoli jindy.


Nabízíme i mobilní rozevírací tabuli s 5 popisovatelnými částmi. Křídla tabule jsou popisovatelná z obou stran a díky možnosti jejich uzavření opět získáte skrytý prostor. Povrch je samozřejmě magnetický a magnety u nás najdete jakbysmet.

Barevné skleněné tabule

Kromě klasických bílých tabulí doporučujeme obzvlášť moderní skleněné tabule z bílého i barevného skla. Mají atraktivní odstíny, které snadno sladíte s vybavením vaší kanceláře: mohou s ním nenápadně splynout nebo se naopak stát výrazným detailem, který bude poutat pozornost.

Snadné čištění

Naše tabule mají odolný povrch a snadno se čistí. Napsaný text rychle smažete pomocí houby, která je magnetická, takže ji budete mít vždy po ruce.


A když se vám stane to, co před vámi zažili už mnozí: Je tohle fix na bílé tabule? Jasně! A nebyl. Popsání lihovým fixem naštěstí neznamená pro vaši tabuli konec. I pro takovéhle situace máme v naší nabídce řešení v podobě čisticí kapaliny.

Vybírejte bílé tabule

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...