Osm způsobů, jak si užít léto, i když musíte chodit do práce

Osm způsobů, jak si užít léto, i když musíte chodit do práce

Pracujete přes léto na plný úvazek? Máte obavy, abyste nepromeškali hezké letní dny? Nebojte, s trochou plánování a za pomoci pár jednoduchých triků si i bez dovolené můžete léto náramně užít. V následujících řádcích vám přinášíme osm doporučení, co dělat, aby se i ve vás probudily ty nádherné letní pocity.

1. Vytáhněte zahradní nábytek
Vytvořte si ve firmě příjemné venkovní sezení ze zahradního nábytku a užijte si s kolegy oběd na sluníčku, postačí vám na to i pár skládacích židlí se skládacím stolkem.

2. Choďte pěšky nebo jezděte do práce na kole
Bydlíte v docházkové nebo dojezdové vzdálenosti na kole od práce? Využijte toho a získejte denní porci pohybu a pobytu na čerstvém vzduchu.

3. Vstávejte dřív
Vstávání o hodinu dřív v létě má několik výhod. Proběhněte se, dopřejte si dlouhé a vydatné venkovní snídaně a využijte ranní čas navíc, abyste se skvěle nastartovali na celý den. Anebo proč nezačít pracovat o trochu dřív a mít pak více volného času odpoledne?

4. Podnikněte něco společně s kolegy
Využijte dlouhých letních dní a užijte si chvíle po práci s kolegy. Zajděte si do venkovní kavárny, osvěžte se zmrzlinou nebo se třeba domluvte na společném grilování.

5. Vytvořte si letní playlist
Mnoha lidem se lépe pracuje za poslechu dobré hudby. Vytvořte si playlist letních hitů, které vám zaručeně zvednou náladu a urychlí čas strávený v práci.

6. Mějte připravenou tašku na pláž
Sbalte si deku, osušku, plavky, opalovací krém atd. a mějte je připravené v autě nebo ve firmě. Pak budete vždy připraveni hned po práci vyrazit relaxovat k vodě.

7. Vyzvěte kolegy v letních sportech
Sportovní zápolení spolu s kolegy je skvělé pro utužení týmového ducha. Zahrajte si některé hezké letní odpoledne fotbálek nebo některý z plážových sportů. Stačí si i 10 minut házet Frisbee v parku, důležité je, že sportujete společně.

8. Udělejte si piknik
Dopřejte si místo klasického oběda piknik v parku na čerstvém vzduchu. Cenově vás vyjde výhodněji než oběd v dobré restauraci a tělu před návratem k práci díky němu doplníte energii.

Stojany na kola a zahradní nábytek

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...