Nástěnné regály vám pomohou uvolnit místo v kanceláři

Nástěnné regály vám pomohou uvolnit místo v kanceláři

Už během zařizování kanceláře je třeba myslet na dostatek úložných prostor. A to i v případě, kdy se zpočátku zdá, že kancelářských potřeb, dokumentů a šanonů není tolik. Pravděpodobně totiž budou přibývat.

Nepostradatelným vybavením kanceláře jsou nejen psací stoly a židle, ale i nejrůznější skříně a regály, které dokážou pojmout vše, co a zrovna nepotřebujete a co by vám mohlo překážet.

Šanony uskladníte třeba v policové skříni

Každý kancelářský stůl by měl být doplněn vhodným zásuvkovým kontejnerem. Jednotlivé šuplíky dovolují logicky roztřídit a efektivně uskladnit nejrůznější dokumenty i kancelářské potřeby. Výhodou je, pokud lze zásuvky zamknout a můžete do nich tak umístit i citlivější dokumenty.


Další možností je policová skříň. Ta není vybavena dveřmi a k jejímu obsahu se tak dostanete snadno. Navíc umožňuje dokonalý přehled třeba o uskladněných šanonech. A pokud se vám nelíbí, když je vnitřek skříně vystaven na odiv, ale nemáte dostatek místa na otevírání dveří klasické skříně, pomůže skříň s posuvnými dveřmi, která nemá takové nároky na prostor.


Snažíte-li se celou kancelář vybavovat v moderním stylu, uvažujte o plechových skříních nejrůznějších barev a velikostí, které lze skládat na sebe a ušetřit tak místo na podlaze.

Nástěnné regály vás o prostor nepřipraví

Je vaše kancelář až tolik stísněná, že žádná z těchto variant nepřipadá v úvahu? Když není místo na podlaze, využijte stěn. Můžete na ně totiž připevnit nástěnné regály, které dokážou pojmout šanony, dokumenty, boxy s kancelářskými potřebami a další nezbytnosti, aniž by významně ukrojily z už tak malého prostoru.


Můžete vybírat z různých materiálů, velikostí i barev. Oblíbenou variantou jsou kovové regály, jejichž police můžete libovolně přesouvat po lištách, které se připevní ke zdi. Rozestupy mezi policemi tak snadno přizpůsobíte výšce uskladněných předmětů.

Regály už máte? Nebojte se přikoupit další

Zjistíte-li, že potřebujete ještě více úložného prostoru, můžete snadno dokoupit libovolný počet přídavných sekcí, které se stanou vhodným rozšířením již zabudovaných regálů. Respektujte ale nosnost polic.

Nástěnné regály

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...