Create - šatní skříňky do tvůrčího prostředí

Create - šatní skříňky do tvůrčího prostředí

Pod názvem Create se ukrývá naše nová série šatních skříněk. Přináší možnost kreativního vybavení šaten a umožňuje využití celé plochy místnosti. „Zakládala jsem si na rozmanitosti, projevující se mimo jiné v kombinaci vysokých a nízkých skříněk,“ říká designérka Cecilia Stööp.
Korpus skříněk Create je charakteristický čistotou svých linií, boky jsou hladké. Silný charakter dodávají nábytku dveře. Díky flexibilitě interiéru je možné skříňky vybavit podle potřeby, např. přidat polici na tašky, aby se nemusely odkládat na obuv, či polohovat police tak, aby jejich výška vyhovovala konkrétním uživatelům. Skříňky nabízíme v několika výškách. „Každý má své specifické požadavky. Nezáleží na tom, jestli jste malí nebo velcí, všechny naše skříňky vaše očekávání uspokojí – už nikdy nebudete muset odkládat věci na polici, na kterou sotva dosáhnete,“ slibuje Cecilia. Případné zapomenuté věci jsou dobře vidět i díky perforovaným policím.

Od nápadu a designu k hotovým skříním

Vytváříme-li zcela novou sérii nábytku s mnoha variantami a bohatým příslušenstvím, které lze kombinovat a využívat podle potřeby uživatelů a prostředí, pouštíme se do velmi složitého procesu, ve kterém do sebe musí zapadat hodně věcí.

„Naše velká výhoda spočívá v tom, že se celý proces – od nápadu a designu až po výrobu – odehrává v rámci naší společnosti. Těžila jsem z úzké spolupráce se závody na Slovensku,“ říká Cecilia. Designérka také často navštěvovala zařízení, ve kterých se šatní skříňky používají – fitness či wellness centra a šatny nejrůznějších podniků.

„Zajímala jsem se o to, jak různí lidé skříňky využívají, co do skříněk ukládají, s jakými problémy se potýkají a co u stávajících skříněk postrádají,“ říká Cecilia. Tento průzkum byl základem pro nové parametry skříní Create, zejména praktické vnitřní vybavení a velkorysé rozměry.

Zvláštní polička na drobnosti je jedním z nápadů, na které Cecilia tímto způsobem přišla. „Polička na drobnosti je detail, který využije úplně každý, ať už se převléká do práce nebo odkládá hodinky před vstupem do fitness centra,“ popisuje své přesvědčení Cecilia.

Záplava možností

Naším cílem je současnou sérii Create průběžně rozšiřovat a doplňovat o nové prvky a příslušenství. Na doplňcích, mezi něž patří i lavičky a pohovky, se už pracuje. „Řada Create by neměla přinést do vaší šatny pouze šatníky, ale kompletní vybavení, díky kterému bude místnost vyzařovat jednotný charakter. Pokud se vaše potřeby změní, není nic jednoduššího než upravit vnitřní vybavení skříněk,“ uzavírá Cecilia Stööp.

Vítěz Red Dot Design Award

Šatní skříňky Create obdržely prestižní ocenění Red Dot Design Award 2015. 

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...