Venkovní nábytek a vybavení

Příslušenství pro venkovní vybavení

Exteriéry firem, výrobních areálů a skladů bývají první vizitkou pro návštěvníky. Náleží-li k vaší kancelářské budově také její venkovní část, například uzavřené atrium nebo prostranství před budovou, nezapomeňte dostatečně vybavit právě i tento prostor. Čas zde budou pravděpodobně trávit zaměstnanci při pauzách ke kouření, ale nejen oni. Obzvlášť na jaře a v létě si na slunce a čerstvý vzduch chodí odpočinout značná část zaměstnanců. Případně se jedná o místo ke krátkému setkání se známými i dalšími návštěvami a je tudíž žádoucí takový prostor udržovat příjemný a čistý.

Odpadkový koš venkovní

Základem je dostatek odpadkových košů, které jsou pravidelně vyprazdňovány. Lze vybrat třeba samostatně stojící model nebo variantu, kterou připevníte ke sloupku. Víko koše zabrání roztroušení odpadků po okolí vinou větru a do nádoby také díky němu nenaprší. Některé koše lze pro vyprázdnění otevřít jen pomocí klíče.

Popelníky a další výbava

Kuřákům můžete pořídit venkovní popelníky, típáním cigaret se tak nepoškodí dlažba ani jiné venkovní vybavení. Zapomeňte na nevkusné kruhové popelníky na úzkém podstavci. Můžete vybrat designový kousek, který nijak nenaruší estetiku budovy. Dopravují-li se někteří zaměstnanci do práce na kole, umožněte jim jejich bezpečné a jednoduché zaparkování. Máte na výběr z několika modelů stojanů na kola. V zimních měsících se jistě hodí pořídit pár doplňků k zimní údržbě venkovních prostorů společnosti.