Žebříky a pracovní plošiny

Optimalizace skladu společnosti Airshoppen

Jak jsme optimalizovali sklad společnosti Airshoppen

Čtěte zde

Hliníkové žebříky a plošiny

Praktické žebříky pro různé využití naleznete i v našem sortimentu. Do menších prostor nabízíme lehčí jednoduché modely hliníkových žebříků. Díky nízké hmotnosti jsou skladné a snadno se s nimi manipuluje.

Hliníkové schůdky jsou neobyčejně stabilní

Pokud se v kanceláři, archivu či dílně potřebujete dostat v regálech o něco výš, doporučujeme spolehlivé skládací schůdky s různým počtem stupínků. Tyto modely jsou bytelné a kvalitní, přesto však prostorově úsporné. Jejich kompaktní konstrukci určitě oceníte, stejně jako překvapivě vysokou nosnost. Nechybí ani protiskluzové prvky a bezpečnostní výztuhy. Skládací schůdky s větším množstvím příček vám umožní bezpečně dosáhnout do vyšších regálů. Budou se hodit i při různých opravách ve výškách. Nejen jednotlivé stupně, ale i větší plošina na nejvyšším schodu nabízí mimořádnou stabilitu. Důvěřovat můžete i bezpečnostním prvkům, kterými je žebřík vybaven – jde například o jisticí rozpěry nebo plastové krytky spodních hran, které přilnou k podlaze a zabrání podkluzování schůdků.

Teleskopický žebřík se vám přizpůsobí

Do větších skladů se budou hodit lehké, ale praktické teleskopické žebříky. Tyto výsuvné žebříky jsou opatřeny háky a jsou tak ideální k paletovým regálům. Pro větší bezpečnost k němu lze přidat i boční madlo. Ještě větší stabilitu a možnost manipulace docílíte díky pojízdným plošinám či plošinovým žebříkům, které lze snadno přemisťovat díky kolečkům. Tyto pracovní plošiny zajišťují bezpečnou práci ve výškách. Zcela specifický výrobek představuje multifunkční žebřík, který je nastavitelný a díky doplňkové plošině jej lze lehce transformovat na lešení. Díky robustní konstrukci a kvalitním materiálům- oceli či hliníku- jsou využitelné jak v menších skladech či průmyslových provozech, tak i ve venkovních prostorách. Veškeré výrobky disponují evropskými certifikáty.