Vybavení dílny

Nářadí do dílny a profesionální vybavení

Dílny a kvalita jejich vybavení je důležitá nejen pro profesionální řemeslné dílny, autoservisy či pneuservisy. I nářadí a pomůcky domácích dílen by mělo být kvalitní a kompletní. Pro vybavení domácí i profesionální dílny budete potřebovat celou řadu praktického nářadí jako jsou pilky, hoblíky, šroubováky, kleště i klíče. Nabízíme jednotlivé kusy i celé série, pro jejich ukládání se nabízí praktické úložné boxy nebo kufříky na nářadí. Drobnější součástky nebo určité modely ručního nářadí lze pohodlně zavěsit na panely s háčky pro usnadnění organizace pracoviště.

Nářadí v sérii a sety nářadí

Speciální klíče jako jsou například ráčnové či očkoploché klíče je vhodné dodávat v celých setech různých velikostí. Tyto modely stejně jako Gola sady jsou vyráběny z kvalitní oceli. I u dílenského vybavení je třeba hledět na požadavky na ergonomii nejen nábytku a stolů, ale i přístrojů a nářadí. Rukojeti šroubováků i madla Gola klíčů jsou ergonomicky tvarovány.

Profesionální dílenské vybavení

Ruční nářadí, ale i vrtačky, prodlužovačky a další příslušenství naleznete v naší široké nabídce. Svěrák k připevnění na pracovní ponk se bude hodit při opracovávání různých předmětů. Řada menších kusů praktického vybavení, jako svinovací metr nebo různé nože, sponkovačky a jiné předměty se snadno dají uložit do uzpůsobených boxů. Prodlužovačky se naopak doporučují do míst, kde není elektrika při ruce. Hodí se i k práci na zahradě a údržbě venkovního vybavení. Pro profesionální dílny se kromě vrtaček a dalšího elektrického nářadí doporučuje celá sekce kompresorového nářadí.