Vybavení skladů, dílen a provozů

Který regál je pro vás ten pravý?

Který regál je pro vás ten pravý

Čtěte našeho průvodce

Sklady, dílenské vybavení a průmyslové produkty

Průmyslové provozy, sklady, výrobní haly a vůbec prostory technického charakteru je vhodné vybavit účelně bez zbytečných věcí, které zabírají prostor. Pamatujte na dostatečné místo pro výkon práce, ale také pro přehledné uspořádání nářadí, nástrojů a strojů. Ve společnosti AJ Produkty nabízíme široký sortiment zařízení, nábytku a dalších výrobků použitelných na různá průmyslová pracoviště.

Sklady

Regály patří do základního vybavení každého skladovacího prostoru. Podle velikosti a typu skladu lze nabídnou klasické paletové regály různých velikostí. Podle potřeb dodáváme i další příslušenství včetně přídavných prvků či ochranných doplňků. Menší sklady využijí naše klasické skladové regály. K oběma typům dodáváme i přídavné boxy či plastové přepravky. Pro specifické prostory i sortiment velkoobchodních skladů či hobby marketů poslouží konzolové regály, používané na dlouhý materiál. Dalším praktickým druhem regálů jsou modely určené pro skladování pneumatik. Neodmyslitelným doplňkem nejen skladových prostor, ale i dílen a dalších provozů jsou žebříky a různé plošiny a stupátka pro lepší dosažitelnost ke zboží.

Manipulační technika

Přepravní prostředky v průmyslových a výrobních provozech jsou nesmírně důležitým pomocníkem na těchto pracovištích. V případě manipulace s těžkým materiálem a krabicemi se zbožím si přijdou na své paletové vozíky, rudly, transportní vozíky, zvedací plošiny, stěhovací podvozky a další vybavení, jež vám manipulaci usnadní. Pohyb ve velkých skladových halách vám usnadní koloběžky s plošinami. Bezpečnost provozu ve skladech a průmyslových halách zajistíte prostřednictvím různých značek, zábran, ale i použitím průmyslových zrcadel.

Dílenské vybavení a nářadí

Součástí prostor technického charakteru je i vybavení vhodným nábytkem, který poslouží do dílen, ale i kanceláří při výrobních halách. Na druhou stranu některé kusy nábytku průmyslovějšího charakteru a zejména pak nářadí naleznou využití i v domácích dílnách i garážích. Vzhledem k široké nabídce produktů pro různé procesy, nezapomínáme ani na oblast expedice a balení zboží. Zároveň u nás naleznete i vhodné řešení pro nakládání s odpady.