Sklad, balení a expedice

Vybavení pro sklad, balení a expedici

Regál i balící linka - všechno se počítá!

Každý výrobek prochází po opuštění linky ještě dlouhým procesem, než se dostane k finálnímu spotřebiteli. Shodneme se na tom, že pro každého distributora by spokojenost zákazníků měla být prioritou, aby obdrželi přesně to, co si objednali. Pokud tomu tak není, na vině je často špatné balení zboží nebo nesprávné skladování.

Zboží je třeba skladovat v bezpečných a bytelných regálech, které svými parametry jako je počet polic nebo nosnost odpovídají charakteru skladovaného zboží.
 
Co vše je potřeba zajistit, aby zboží dorazilo v nepoškozeném stavu? Existuje řada materiálů a příslušenství na balení a spojování produktů, aby byly dobře chráněny. Na jedné straně je důležité zajistit správné balení výrobku na dobře vybaveném, praktickém pracovišti pro efektivnější balící práce. Expediční oddělení vybavené speciálními balícími stoly, řezačkami či odvíječem balící pásky, může mnohde navazovat přímo na výrobní linku.
 
V momentě, kdy máme zboží či výrobek dobře zabaleny, je třeba zajistit jejich bezpečný transport v rámci skladu. Můžete k tomu využít například klasické paletové vozíky, koloběžky s plošinou nebo různé druhy vychystávacích vozíků.

Nakupujte policové regály a další vybavení
Který regál je pro vás ten pravý?

Který regál je pro vás ten pravý

Čtěte našeho průvodce